Arctis 3 vs Arctis 5

Çikolatadam

Hectopat
  • STEELSERIES Arctis 5 Siyah DTS-X 7.1 Surround Gaming Kulaküstü Kulaklık
  • SteelSeries Arctis 3 Oyuncu Kulaklığı 7.1
799 TL vs 500 TL.

İkisinin arasında ne fark var? 300TL'ye değecek fark var mı?

Arctis 3'te 3.5mm jack girişi var ve dahili ses kartı yok. Arctis 5'te ise USB girişi var ve dahili ses kartı var.

Arctis 3 led ışık sistemine sahip değil, Arctis 5'te ise led ışıklandırma var.

Arctis 3'te SteelSeries'in 7.1 yazılımı var. Arctis 5'te ise DTS:X 7.1 yazılım desteği var.

Diğer sürücü, kafa bandı, malzeme kalitesi, yazılım v.b. gibi şeyler tamamen aynı. Zaten SteelSeries'i alınabilir kılan da bu. Giriş seviyesinden, üst seviyeye kadar tüm ürünlerinin donanım kalitesi aynı. Sadece opsiyonlara para veriliyor.

RGB aydınlatma, DTS Surround (Arctis 3, Steelseries'in kendi geliştirdiği sanal 7.1 yazılımını kullanıyor.) ve dahili ses kartı dışında aralarında bildiğim kadarıyla bir fark yok. (=

Arctis 3 kullanıcaksan şarkı vb dinleyemiyeceksin emin ol,sesleri yükseltince kulağı fazlasıyla acıtan bir cızırtı var kullandığımdan biliyorum.

Ayarlar bu şekilde değilse, değiştirip deneyebilir misin?

asdadssa.JPG

Arctis 3 kullanıcaksan şarkı vb dinleyemiyeceksin emin ol,sesleri yükseltince kulağı fazlasıyla acıtan bir cızırtı var kullandığımdan biliyorum.
Senin ayarlarda ya da kulaklığında bir sorun olabilir mi? Ben de kullanıyorum cızırtı sorunu yok ki ben bir kere bile ayarları kurcalamadım.

Senin ayarlarda ya da kulaklığında bir sorun olabilir mi? Ben de kullanıyorum cızırtı sorunu yok ki ben bir kere bile ayarları kurcalamadım.

Şu an kullandığım Arctis 5'i almadan önce, Arctis 3'ü bir mağazada denemiştim ve müzik deneyimi iyiydi. Arkadaşın kulaklığında ya da başka bir ekipmanında problem olabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı