Çikolatadam
Hectopat
- STEELSERIES Arctis 5 Siyah DTS-X 7.1 Surround Gaming Kulaküstü Kulaklık
- SteelSeries Arctis 3 Oyuncu Kulaklığı 7.1
İkisinin arasında ne fark var? 300TL'ye değecek fark var mı?
Arctis 3 kullanıcaksan şarkı vb dinleyemiyeceksin emin ol,sesleri yükseltince kulağı fazlasıyla acıtan bir cızırtı var kullandığımdan biliyorum.
Arctis 3 kullanıcaksan şarkı vb dinleyemiyeceksin emin ol,sesleri yükseltince kulağı fazlasıyla acıtan bir cızırtı var kullandığımdan biliyorum.
Senin ayarlarda ya da kulaklığında bir sorun olabilir mi? Ben de kullanıyorum cızırtı sorunu yok ki ben bir kere bile ayarları kurcalamadım.Arctis 3 kullanıcaksan şarkı vb dinleyemiyeceksin emin ol,sesleri yükseltince kulağı fazlasıyla acıtan bir cızırtı var kullandığımdan biliyorum.
Senin ayarlarda ya da kulaklığında bir sorun olabilir mi? Ben de kullanıyorum cızırtı sorunu yok ki ben bir kere bile ayarları kurcalamadım.
Ben aldığımda internetten baktım ve birçok kişide daha bu problemi gördüm tek bende yok yani ayarlar normal.Senin ayarlarda ya da kulaklığında bir sorun olabilir mi? Ben de kullanıyorum cızırtı sorunu yok ki ben bir kere bile ayarları kurcalamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.