Arctis 3 vs Cloud 2 vs MasterPulse Pro

Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Paşa
Bu üç kulaklık arasında kaldım. Acaba hangisi daha rahattır? Şu an tek önceliğim rahatlık ama eğer bazılarının sesi çok daha iyiyse onları da düşünebilirim. Özellikle MasterPulse Pro ilgimi çekti. Ama kesinlikle kulağımın içine değmesini falan istemiyorum. Acaba İzmir'de bunları deneyebileceğim bir yer var mı? @Barış Tolon @Cooler Master Türkiye

Rahatlık deyince Cloud 2 gelir. Arctis 3'de rahattır. MasterPulse denemedim hiç. Rahatlıktan sonra ses geliyor ise iki kulaklıkta iyidir. Ama Arctis 3'ün 7.1 Cloud 2'den biraz daha iyidir herhalde. Cloud 2 7.1 olarak çok iyi değil. Ben Cloud 2 kullanıyorum, memnunum. Arctis 3 alsanda memnun eder Cloud 2 alsanda. Ama Arctis 3 öneririm ben sana.

Hocam Arctis 3 kulaklığım var. Yeni aldım efsane rahat tak kulağına unut öyle rahat ama müzik ve film izlerken ses seviyesi yetersiz kalıyor. Kalite olarak güzel bass olarak tatmin ediyor. Ama dediğim gibi ses seviyesi az. Oyunlarda gayet güzel.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı