Arctis 3 vs Corsair HS60

ataozdemirr

Kilopat
Merhabalar. SteelSeries Arctis 3 mü almalıyım yoksa Corsair HS60 mı? Bir de, yine bu fiyat bandında (Max 400₺) daha iyi bir 7.1 kulaklık varsa bana önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
HS60 aldım İtopyadan. Tek kötü yanı kulağınızı boğuyor. Terletiyor 1-2 saat kullanımdan sonra dinlendirmeniz gerekiyor kulağınızI. Kalite olarak iyidir. Arctis 3 denemedim ama HS60 rakibi olarak Arctis 5 gösteriliyor dolayısıyla HS60 doğru seçim olacaktır.

HS60 aldım İtopyadan. Tek kötü yanı kulağınızı boğuyor. Terletiyor 1-2 saat kullanımdan sonra dinlendirmeniz gerekiyor kulağınızI. Kalite olarak iyidir. Arctis 3 denemedim ama HS60 rakibi olarak Arctis 5 gösteriliyor dolayısıyla HS60 doğru seçim olacaktır.
Arctis 5 ile HS60 arasında hangisi iyidir? Aslında ben HS50 ile HS60 arasında kaldım? HS60 da ki 7.1 fark yaratıyor mu? Oyunlarda ses kasmaya olumlu etkisi çok mu?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı