Arctis 3 vs Razer Kraken TE vs Cloud 2

Bütçe
500-600 max

Ways

Decapat
Katılım
7 Ağustos 2021
Mesajlar
64
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar, aslında fazla bütçem yoktu ama bir seferliğine sağlam bir oyuncu kulaklığı alıp bu işten bir süreliğine kurtulmak istedim. Artis 3'ü sıfır olarak 650 2. el olarak 600 TL'ye, Cloud 2'yi 2. el olarak 525 TL'ye, Razer Kraken TE'yi ise sıfır olarak 550 TL'ye buldum. Sizce aralarından hangisini almalıyım? Genelde Valorant tarzı oyunlar oynuyorum, 2. el ve sıfır olarak, oyun performansı, rahatlık olarak değerlendirirseniz çok memnum olurum. Sice hangisini almalıyım?
 
Hocam imkanın varsa 50-100 ₺ fazla ver sıfır al kafan rahat etsin. Kim malını nasıl kullanmış bilemezsin. Kulaklıklara gelecek olursak ben Arctis 5 kullanıcısı olarak tercihimi Arctis 3'ten yana yapardım. 1.5 yıldır Arctis 5 kullanıcısıyım; gerek konfor gerekse ses, mikrofon ve malzeme kalitesi bakımından çok memnunum. Benim için en güzel yanı oldukça hafif olması ve saatlerce takmama rağmen başımı ağrıtmaması. Arctis 3'ün de 5 ile birkaç özellik dışında pek farkı yok. Diğer modelleri kullanmadığım için yorum yapamayacağım, deneyimleyen arkadaşlar görüşlerini yazacaktır zaten. Ayrıca YouTube incelemelerini de izlemeni tavsiye ederim.
 
Son düzenleme:
SteelSeries'i beğenmeyen nadir kişilerdenim herhalde. SS 1 Wireless kullandım, kablosuz olmasından dolayı oldukça memnundum, ses kalitesi de normal ya da biraz üstünde olabilir ama konfor olarak bana hiç uymadı. Sennheiser Game Zero kullandım ondan önce, SS 1 Wireless yanına yaklaşamadı hem konfor hem ses olarak, belki o yüzden ben beğenemedim. Ama kulaklarımı uzun kullanımda rahatsız ediyordu, üst kısmı da dahil. Ama bütçe artırıp 0 alınmalı. Kulaklıkların nasıl kullanıldığını bilemezsin gerçekten.
 
Hocam imkanın varsa 50-100 ₺ fazla ver sıfır al kafan rahat etsin.
Tanımadığın biriyse ne olursa olsun bütçene göre sıfır almanı tavsiye ederim.
Evet bende şu an sıfır almayı karar kıldım, bu yüzden Cloud 2 zaten eleniyor. Arctis 3 ve Razer Kraken'te arasında seçim yapmam gerek sanırım ama ikisinin de seveni kadar sevmeyeni de bulunuyor. Gönlüm Arctis 3'ten yana ama biraz daha araştırmam gerek gibi.
 
Evet bende şu an sıfır almayı karar kıldım, bu yüzden Cloud 2 zaten eleniyor. Arctis 3 ve Razer Kraken'te arasında seçim yapmam gerek sanırım ama ikisinin de seveni kadar sevmeyeni de bulunuyor. Gönlüm Arctis 3'ten yana ama biraz daha araştırmam gerek gibi.

Merhabalar öncelikle 3 kulaklık arasında sosyalde ki okuduğum diğer konulara göre en iyisi Cloud 2'di ama 0'ı bütcenizi aşıyor. Genel olarak da Razer Kraken TE daha iyi ve daha çok öneriliyor gibi gözüküyor. Bende Razer Kraken TE almayı düşünüyorum. Acaba 550TL'ye nerede buldunuz?
 
Merhabalar öncelikle 3 kulaklık arasında sosyalde ki okuduğum diğer konulara göre en iyisi Cloud 2'di ama 0'ı bütcenizi aşıyor. Genel olarak da Razer Kraken'te daha iyi ve daha çok öneriliyor gibi gözüküyor. Bende Razer Kraken'te almayı düşünüyorum. Acaba 550TL'ye nerede buldunuz?

Merhaba, arkadaşımdan alacağım eğer kesin karar alırsam ancak başka bir konuda çok önerilmesi üzerine alan bir arkadaşımız aldıktan sonra hayal kırıklığına uğramıştı. Alabilsem Cloud 2 modelini tercih etmek isterdim ancak 2. ellerinin çoğunda zaten pedler kötü durumda ve 2. el olduğu için eleniyor.
 
Razer al geç. Kesinlikle düşünülecek şey değil.

İade konusunda sıkıntı sanırım ikisinde de yaşarım, mikrofon olarak Razer daha iyi geldi. Zaten aralarında fiyat farkı var yani Arctis 3 100 TL daha pahalı. Sanırım kararımı Razer'dan yana kullanacağım, teşekkürler.
 

Geri
Yukarı