Çözüldü Arctis 5 mikrofon çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Anilkyae

Kilopat
Makaleler
9
Yer
Japonya/Nagoya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Ryzen 5 7500F

-Biostar B650MP-E PRO

-Crucial Pro 2x16GB DDR5 5600MHz

-Netac NV3000 1TB

-Crucial P3 1TB

-Darkflash AIGO DS900 ATX 750Watt +80 Bronze

-Asus TUF VG27AQ1

-Fenvi AX1800 MT7921

-Ajazz AK820PRO

-Sharkoon Light 2 100

-Havit Fuxi H3

-Helixsun 70x30

-Xiaomi AC1200

-Viko yonca plus beyaz

-Viko Multi-Let 6'lı priz
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, Arctis 5 kulaklığım ne yaparsam yapayım mikrofonu çalışmıyor.

Çözüm
Arctis 5 seçili ve kırmızı ışık yanıyor.

Kulaklık üzerindeki ses kısma tuşlarının olduğu kısımda mikrofon tuşu var. Ona basın ve ışığın söndüğünden emin olun. Mikrofon çalışcakatır. Kırmızı ışık mikrofon çalışmadığında yanar.
Merhaba arkadaşlar, Arctis 5 kulaklığım ne yaparsam yapayım mikrofonu çalışmıyor.

Bende de 2019 Edition var ve sağ tarafından ses gelmiyor. Garantiya göndermeye üşendiğimden 1-2 ay böyle kullandım fakat yakın zamanda fark ettim ki Mixer ile kulaklaklığı birbirine bağladığımız kablonun içinde bir yerlerde kopuk var. Kabloyu biraz bükerek fark ettim fakat kabloyu alabileceğim bir yer var mı bunu da bilmiyorum. Bu yüzden ya garantiye göndereceğim ya da kablosunu bulabileceğim bir yer arayacağım. Kısaca kabloyla biraz oynamaya çalış belki sorunun çözülebilir.

Bende de 2019 Edition var ve sağ tarafından ses gelmiyor. Garantiya göndermeye üşendiğimden 1-2 ay böyle kullandım fakat yakın zamanda fark ettim ki Mixer ile kulaklaklığı birbirine bağladığımız kablonun içinde bir yerlerde kopuk var. Kabloyu biraz bükerek fark ettim fakat kabloyu alabileceğim bir yer var mı bunu da bilmiyorum. Bu yüzden ya garantiye göndereceğim ya da kablosunu bulabileceğim bir yer arayacağım. Kısaca kabloyla biraz oynamaya çalış belki sorunun çözülebilir.

Mikrofon olarak hangi cihaz seçili? Arctis 5 chat seçili olduğuna emin olun. Bir de mikrofon üzerinde kırmızı ışık yanmıyor değil mi?

Arctis 5 seçili ve kırmızı ışık yanıyor.

Kulaklık üzerindeki ses kısma tuşlarının olduğu kısımda mikrofon tuşu var. Ona basın ve ışığın söndüğünden emin olun. Mikrofon çalışcakatır. Kırmızı ışık mikrofon çalışmadığında yanar.
Sorunumu çözdüğünüz için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı