Arctis in sesi boğuk değil arkadaşlar. Bugüne kadar ne Logitechler kullandım hele G430 ve G230, benim gibi kulakları hassas olan biri varsa 10 dakika takamadan ateş çıkar kulaklardan, ve kablosu karışıyor düzeltemiyorsunuz, uzun süredir hala kullanan arkadaşlarım da yakınıyor aynı sebeplerden. Ses olarak da kesinlikle Arctis kadar parlak da değil G340, o farkı Arctis kullanmaya başlayınca gördüm bende.
Hocam yaşadığınız sorunu yaşamadığım için bilgim yok maalesef. Denediğiniz cihazı bir değiştirin, telefona takıp deneyin veya başka bilgisayarınız varsa onda bir deneyin. Ön portlara takıyorsanız belki orada sorun vardır arka portları deneyin.
Ayar olarak engine 3 programında ''virtual audio'' var ürüne ait, ürünün detaylı ayarlarına girmeden önce kendi üzerinde bulunuyor, bunu açın. Detaylı ayarlar kısmında ise ''Bass Boost'' kullanacaksanız 2 veya 4 de olsun. ''Presets'' kısmında size en uygun ekolayzer ayarı hangisi olacaksa onu deneyip bulabilirsiniz. Bunun için youtube'dan videolar izleyebilirsiniz.
Denediniz mi acaba sonuç nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.