Arctis 5 Nasıldır?

Almadan önce 7.1 özelliğini deneyimlemeni tavsiye ederim dostum. Ben sadece paramı çöpe attığımı düşünüyorum. Aynı hatayı başkalarının yapmasına göz yummak istemiyorum. Karar tabii ki de senin :)

Açınca ses boğuluyor demek ki ben beceremedim dostum ne diyebilirim. Yardımcı olabilecek varsa lütfen yardım etsin de kullanayım şu kulaklığı..

Arctis in sesi boğuk değil arkadaşlar. Bugüne kadar ne Logitechler kullandım hele G430 ve G230, benim gibi kulakları hassas olan biri varsa 10 dakika takamadan ateş çıkar kulaklardan, ve kablosu karışıyor düzeltemiyorsunuz, uzun süredir hala kullanan arkadaşlarım da yakınıyor aynı sebeplerden. Ses olarak da kesinlikle Arctis kadar parlak da değil G340, o farkı Arctis kullanmaya başlayınca gördüm bende.

Son düzenleme:
Arctis in sesi boğuk değil arkadaşlar. Bugüne kadar ne Logitechler kullandım hele G430 ve G230, benim gibi kulakları hassas olan biri varsa 10 dakika takamadan ateş çıkar kulaklardan, ve kablosu karışıyor düzeltemiyorsunuz, uzun süredir hala kullanan arkadaşlarım da yakınıyor aynı sebeplerden. Ses olarak da kesinlikle Arctis kadar parlak da değil G340, o farkı Arctis kullanmaya başlayınca gördüm bende.

Hocam benim kulaklıkta bir sorum var o zaman bunu nasıl öğrenebilirim yardımcı olur musunuz bana :(

Hocam yaşadığınız sorunu yaşamadığım için bilgim yok maalesef. Denediğiniz cihazı bir değiştirin, telefona takıp deneyin veya başka bilgisayarınız varsa onda bir deneyin. Ön portlara takıyorsanız belki orada sorun vardır arka portları deneyin.

Ayar olarak engine 3 programında ''virtual audio'' var ürüne ait, ürünün detaylı ayarlarına girmeden önce kendi üzerinde bulunuyor, bunu açın. Detaylı ayarlar kısmında ise ''Bass Boost'' kullanacaksanız 2 veya 4 de olsun. ''Presets'' kısmında size en uygun ekolayzer ayarı hangisi olacaksa onu deneyip bulabilirsiniz. Bunun için youtube'dan videolar izleyebilirsiniz.

Hocam yaşadığınız sorunu yaşamadığım için bilgim yok maalesef. Denediğiniz cihazı bir değiştirin, telefona takıp deneyin veya başka bilgisayarınız varsa onda bir deneyin. Ön portlara takıyorsanız belki orada sorun vardır arka portları deneyin.

Ayar olarak engine 3 programında ''virtual audio'' var ürüne ait, ürünün detaylı ayarlarına girmeden önce kendi üzerinde bulunuyor, bunu açın. Detaylı ayarlar kısmında ise ''Bass Boost'' kullanacaksanız 2 veya 4 de olsun. ''Presets'' kısmında size en uygun ekolayzer ayarı hangisi olacaksa onu deneyip bulabilirsiniz. Bunun için youtube'dan videolar izleyebilirsiniz.

USB port 2 de mi kullanıyorsun kulaklığı yoksa 3.0 da mı ? Başka deneyebileceğim bilgisayar var aslında onlarda denemeliyim haklısınız. Eve geçtiğim zaman deneyeceğim. Daha detaylı bilgi verebilirim denemeden sonra. Teşekkürler

Denediniz mi acaba sonuç nedir?

Farklı bilgisayarda denedim 7.1 özelliğinin iyi olmadığına kanaat getirdim. Dolby'nin ve DTS nin 7.1 testlerini çalıştırdım. Sonuçlar gerçekten berbar sol ön - sol - sol arka seslerin hiçbir farkı yok. Sağ taraftakilerin de öyle..

Ben bu kulaklığın bozuk olup olmadığını nereden ve nasıl öğrenebilirim ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı