Arctis 5 vs MH752

A. Velestine

Decapat
Cloud 2 kulaklığım bozulduğunda Corsair HS70'i satın almıştım. Dünden beri kullanmaktayım fakat inanılmaz şekilde kötü bir oyun deneyimi sunuyor.

Oyunlarda HS70 ile ses kasmak zor. Dip ses sorunu da mevcut. Ve sağ kulaklığın verdiği bass bir tık daha fazla. (CS:GO Faceit 10 level ve yüksek eloyum)

Geri vereceğim kulaklığı. 700-800 bandında bu iki kulaklık arasında kaldım.

Başka tavsiyeleriniz de olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Memnun musunuz peki? Cloud 2'den geçiş yapacağım için beğenmeme durumum olur mu acaba?

Hocam ben o kulaklığı aldım ertesi iade talep ettim. Lanet Aras Kargo hala gelmediği için hatta gelmeyi geçin bir türlü ulaşamadığım (telefonlara bile bakmıyorlar) için 10 gündür paketlenmiş vaziyette iadeye gitmeyi bekliyor. Bayram sonrası satıcı firmayla iletişime geçmeye çalışacağım. Gerekirse kargo parasını verip PTT kargo ile salayım. O hale geldim. Neden iade ettiğime gelince kulağımı baskıladı, tam oturmadı ayrıca kafamı sıktı. Ben emektar Cloud Stinger gümledi gümleyecek almışken iyi bir şey alim diyerek Arctis 5 aldım ve önceliğim olan rahatlığı vermedi bana. Rahat olmadıktan sonra isterse dünyanın en iyisi olsun. Konfor her şeydir benim için. Şu an o gümlemek üzere olan Cloud Stinger'le idare ediyorum.

Hocam ben o kulaklığı aldım ertesi iade talep ettim. Lanet Aras Kargo hala gelmediği için hatta gelmeyi geçin bir türlü ulaşamadığım (telefonlara bile bakmıyorlar) için 10 gündür paketlenmiş vaziyette iadeye gitmeyi bekliyor. Bayram sonrası satıcı firmayla iletişime geçmeye çalışacağım. Gerekirse kargo parasını verip PTT kargo ile salayım. O hale geldim. Neden iade ettiğime gelince kulağımı baskıladı, tam oturmadı ayrıca kafamı sıktı. Ben emektar Cloud Stinger gümledi gümleyecek almışken iyi bir şey alim diyerek Arctis 5 aldım ve önceliğim olan rahatlığı vermedi bana. Rahat olmadıktan sonra isterse dünyanın en iyisi olsun. Konfor her şeydir benim için. Şu an o gümlemek üzere olan Cloud Stinger'le idare ediyorum.
Benim için de ses daha önde. Rahatlığına alışırım ne yapar eder.

Ama bilemiyorum hangisini alacağımı Cloud 2'den sonra. Malum kulaklık ses kalitesi konusu hassas bir olay.

Memnun musunuz peki? Cloud 2'den geçiş yapacağım için beğenmeme durumum olur mu acaba?
Benim ilk gamer kulaklığımdı. Açıkçası Cloud 2 kullanmadığım için bir şey diyemem.
Ses kalitesi olarak oyunlarda kötü diyemem yön tayini falan olarak. Ama müzik ve film konusunda pek tatmin etmediğini söyleyebilirim. Ben alırken 550 ye almıştım 2019 versiyonunu. Rahatlık anlamında bir şüphen olmasın ben gayet rahat ettim kullanırken. Milrofon sesi de çok iyi. Arkadaşlarımdan herhangi bir olumsuz yorum almadım bu konuda. Tek sıkıntım kulaklık takılıyken kafamda en ufak hareketlerde bile tıkır tıkır bi ses geliyor. Bazen çok yapıyor bazen hiç. Malzemesinden kaynaklı bir sorunu var.
Yalnız kulaklık şu an 800 TL olmuş. Bence o parayı etmez. Ha Cloud 2 eder mi? Bence o da etmez
Geçenlerde Letgo’ya koydum. 2 kişi Cloud 2 ile takas etmek istedi. Arctis 5 ten daha iyi olduğunu düşünmüyorum.
Çok bi beklentin olmasın. Cloud 2 den sonra öyle aman aman birşey beklemiyorsan değişiklik olması adına alınabilir.
500 e biri istiyor. Versem mi diye düşünüyorum ama yerine ne alacağım onu da bilmiyorum. Cloud 2 veya alpha, Void pro falan geçmeye değecek bir fark yok kanımca. Anca Virtuoso falan alcak olsam belki ama onlarda 2k yı geçik fiyatı var. Ben de kararsızım :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı