Elektronik Arctis MX6 199 TL

Bence 4 daha iyi çünkü dediğin gibi kuruma vs olayı var 2 senede yarısını kullansan yarısı kötü bir hale gelebilir dura dura ama tabii sen bilirsin.

Hocam çok fazla sahtesi dönüyor termal macunların o yüzden o ismi belli olmayan satıcıya güvenilir mi bilemedim.

Trendyol Hepsiburada vs bunların satıcıları da rastgele satıcılar o yüzden çoğuna pek güvenemeyiz ben şahsen 200 liraya kaçırmak istemedim gelince QR okuturum istiyorsan.

Gelince orijinalliği test edip yazarsanız sevinirim hocam teşekkürler.

O satıcıdan aldım bende başka görmedim. Kuruma vs illa oluyor açtıktan sonra ama çok da değil en düşük süreyi vereyim 6 ayda bir değişsen 1.5 yıl en az götürür.

Teknobiyotik değil reis.
Dostum teknobiyotik dışında herhangi bir satıcıdan arctic macun mu alınır? çıldırmış olmalısınız.
Bari 70 TL daha ver ve %100 orijinal + 4 GR fazla yani 2 katı macun al.

Dostum Teknobiyotik dışında herhangi bir satıcıdan Arctic macun mu alınır? Çıldırmış olmalısınız.
Bari 70 TL daha ver ve %100 orijinal + 4 gr fazla yani 2 katı macun al.

Göreceğiz gelince bakarız.

Gelince orijinalliği test edip yazarsanız sevinirim hocam teşekkürler.

Hocam ben kendim kullanacaktım abim de kullanacağım dediği için 8 grlık aldım 296 TL'ye arkadaşın dediği gibi orijinallik kesin o da var istiyorsan al sende.

Son düzenleme:
Evet tabii ki uygun hocam. Pazarama bunu alın %100 orijinal ve 8 gr yıllarca kullanırsınız.

Bu ise fiyatı değişmiş sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı