Arctis Nova 3 vs Razer HyperSpeed V2 vs Cloud 2 vs Cloud 3

Bütçe
2600
Aralarından seçim yapmam gerekli, Nova 3 2100 TL, Razer V2 2600 TL, Cloud 2 2300TL, Cloud 3 2800TL.
Cihazların hepsi teşhir fakat temiz ürünler hangisi mantıklı bir tercih olur? Ağırlıklı olarak BF, CS ağırlıklı oyun oynuyorum fakat günlük kullanım veya hikayeli oyun da oynarım.

Cloud 2'nin ses kalitesi Cloud 3'ten katbekat daha iyi. Lakin Cloud 3'ünde, Cloud 2'den mikrofonu daha iyi. Yani sen diyorsan ki ben seslere önem veriyorum o zaman Cloudlar arasından Cloud 3'ü alman mantıksız olur. Diğerleri hakkında seslerini deneyimlemedim ama Blackshark V2 güzel diye hatırlıyorum.
Not: Cloud 2 ve Cloud 3'ün kablolu hali için konuşuyorum.

Kafa kucuk ise olabilir ama ben rahat edemedim.

Anladım, ses deneyimi nasıldı peki?

Cloud 2'nin ses kalitesi Cloud 3'ten katbekat daha iyi. Lakin Cloud 3'ünde, Cloud 2'den mikrofonu daha iyi. Yani sen diyorsan ki ben seslere önem veriyorum o zaman Cloud'lar arasından Cloud 3'ü alman mantıksız olur. Diğerleri hakkında seslerini deneyimlemedim ama BlackShark V2 güzel diye hatırlıyorum.
Not: Cloud 2 ve Cloud 3'ün kablolu hali için konuşuyorum.

Cloud HP geçtiğinden dolayı uzak durun dediler. SteelSeries Nova 3'ün neden bu kadar gömüldüğünü bilemiyorum.

Anladım, ses deneyimi nasıldı peki?

Cloud HP geçtiğinden dolayı uzak durun dediler. SteelSeries Nova 3'ün neden bu kadar gömüldüğünü bilemiyorum.

Ses konusunda çok tatmin olmadım orta kalite ses şiddeti o kadar yüksek değil. Bana kalırsa RBG var diye fiyatı şişkin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı