Arkadaşlar merhaba birkaç haftadır SteelSeries Arctis Nova 7 modelini kullanmaktayım. Rainbow Six oynarken sesleri sağ sol olarak çok net almama rağmen gelen sesi aynı şekilde aşağı veya yukarı olarak sınıfandıramıyorum. Sorun bende mi kulaklıkta mı oyunda mı anlamış değilim. Bir diğer konuda Apex Legends oynarken uzaktan gelen diyalog sesleri cızırtı yapıyor, oyunu bilenler anlar örneğin uzaktaki birisi "there is a backpack" diye pinglediğinde bu ses uzaktan çok cızırtılı olarak geliyor.
Sizce bu cızırtı olayından iade etmeli miyim ve bu ses kasma olayıyla ilgili görüşleriniz nelerdir?
Ekstra not: Ayrıca maç özeti izlerken spiker bir anda golü atan oyuncunun ismini patlamalı söylediğinde o da bir cızırtı yapıyor. Bunlar normal midir iade mi etmeliyim? Bilemedim.
Sizce bu cızırtı olayından iade etmeli miyim ve bu ses kasma olayıyla ilgili görüşleriniz nelerdir?
Ekstra not: Ayrıca maç özeti izlerken spiker bir anda golü atan oyuncunun ismini patlamalı söylediğinde o da bir cızırtı yapıyor. Bunlar normal midir iade mi etmeliyim? Bilemedim.