Arduino ile direksiyon seti için hangi yöntemleri kullanabilirim?

Şu direksiyonu halledersem gerisi kolay olur gibi geliyor. Beni en çok tedirgin eden direksiyon ve hissiyatı.

İlge İpek'in kullandığı baskılara kaç TL fiyat verirsiniz?
Fiyatı zaten uygun tuttuğum için çok fazla indirim yapamıyorum. Fazla öldürmeden teklif verirseniz kabul ederim.
Şu direksiyonu halledersem gerisi kolay olur gibi geliyor. Beni en çok tedirgin eden direksiyon ve hissiyatı.
Hissiyatı FFB olmayan sistemlere göre iyi oluyor.

Yazıcı işi olmazsa bu şekilde yaparım artık. Yazıcı biraz daha avantajlı gözüküyor şu anda.

Orada alt panel var mı? Yoksa sadece çarklar mı? Sadece çarklar ise benim bit pazarı yöntemi daha ekonomik oluyor.
Yazıcı işi olmazsa bu şekilde yaparım artık. Yazıcı biraz daha avantajlı gözüküyor şu anda.
Yazıcıdan pedallar için malzeme çıkmıyor. Biz yazıcıyı direksiyonun parçaları için söküyoruz.

Alt panel derken anlamadım. Direksiyon tutucu, çarklar, potansiyometre tutucu olarak 4 parça halinde yapıyorum.

Biliyorum hocam, pedallar için ayrı potansiyometre alacağım zaten. Onları bir şekilde yaparım tahta veya 3D baskıdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…