Arduino ile direksiyon seti için hangi yöntemleri kullanabilirim?

Gramı 50 kuruştu en son. Ben bit pazarından pedal almıştım 10 TL, daha uyguna gelmişti. Tabi baskı parçalara istediğiniz gibi yay takabiliyorsunuz ayrıca daha şık duruyor. Ben pedallardan şu anlık memnunum ama ahşaptan pedal yapmayı düşünüyorum, daha iyi hissiyat için. Ahşap olmazsa sac ile yapanlar var. Belki onlardan olabilir.

Şu direksiyonu halledersem gerisi kolay olur gibi geliyor. Beni en çok tedirgin eden direksiyon ve hissiyatı.

İlge İpek'in kullandığı baskılara kaç TL fiyat verirsiniz?
Fiyatı zaten uygun tuttuğum için çok fazla indirim yapamıyorum. Fazla öldürmeden teklif verirseniz kabul ederim.
Şu direksiyonu halledersem gerisi kolay olur gibi geliyor. Beni en çok tedirgin eden direksiyon ve hissiyatı.
Hissiyatı FFB olmayan sistemlere göre iyi oluyor.

Fiyatı zaten uygun tuttuğum için çok fazla indirim yapamıyorum. Fazla öldürmeden teklif verirseniz kabul ederim.

Yazıcı işi olmazsa bu şekilde yaparım artık. Yazıcı biraz daha avantajlı gözüküyor şu anda.

Hissiyatı FFB olmayan sistemlere göre iyi oluyor.
Orada alt panel var mı? Yoksa sadece çarklar mı? Sadece çarklar ise benim bit pazarı yöntemi daha ekonomik oluyor. 😁
Yazıcı işi olmazsa bu şekilde yaparım artık. Yazıcı biraz daha avantajlı gözüküyor şu anda.
Yazıcıdan pedallar için malzeme çıkmıyor. Biz yazıcıyı direksiyonun parçaları için söküyoruz. :D

Orada alt panel var mı? Yoksa sadece çarklar mı? Sadece çarklar ise benim bit pazarı yöntemi daha ekonomik oluyor. 😁

Yazıcıdan pedallar için malzeme çıkmıyor. Biz yazıcıyı direksiyonun parçaları için söküyoruz. :D
Alt panel derken anlamadım. Direksiyon tutucu, çarklar, potansiyometre tutucu olarak 4 parça halinde yapıyorum.

Biliyorum hocam, pedallar için ayrı potansiyometre alacağım zaten. Onları bir şekilde yaparım tahta veya 3D baskıdan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı