F Furkanksck Hectopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 107 Çözümler 1 15 Nisan 2022 #1 Ardunio Leonardo sahibiyim ve videodaki proje için kullanıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Farklı bir proje yapmak istiyorum aynı ardunioyu onun için de kullanabilir miyim?
Ardunio Leonardo sahibiyim ve videodaki proje için kullanıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Farklı bir proje yapmak istiyorum aynı ardunioyu onun için de kullanabilir miyim?
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 15 Nisan 2022 #2 Evet tek kullanımlık değil bu kartlar. Artı 0 Eksi
KS KS F Furkanksck Hectopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 107 Çözümler 1 15 Nisan 2022 #3 Yapacağım proje uno tavsiye ediyor bu kart için nasıl entegre edebilirim Hoaxer dedi: Evet tek kullanımlık değil bu kartlar. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Yapacağım proje uno tavsiye ediyor bu kart için nasıl entegre edebilirim Hoaxer dedi: Evet tek kullanımlık değil bu kartlar. Genişletmek için tıkla...
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 16 Nisan 2022 #4 Hocam hiç Leonardo kullanmadım ama internetten baktığım kadarıyla çok benzerler. Bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum pin sayısı vs aynı sonuçta. Artı 0 Eksi
Hocam hiç Leonardo kullanmadım ama internetten baktığım kadarıyla çok benzerler. Bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum pin sayısı vs aynı sonuçta.