Yazılım + kod işte her neyse. AFFBWheel VnWheel'in kaynak kodunu kullanıyor. Buna göre Ranenbg'nin FFB'si çok daha iyi bence. Şu anda Ranenbg'nin modern GUI'si üzerinde çalışıyorum zaten. O dediğiniz sıkıntılar kalmayacak.

Kalmadığı zaman, kullanılır. Bu alternatifler zaten sıkıntı çıkarmasın istediğimizde kullanılıyor. Yine çıkarınca sıkıntı anlamı kalmıyor. FFB eklemeden önce ben direkt joystick library ile kullanıyordum, çok daha stabil mesela. FFB kaliteleri olarak fark bulamadım ikisi de işini yaptı ama AFFBWheelde ek donanımlar için çok güzel özellikler var. Analog vites bile yapılmış. Firmware atması daha kolay.

Hocam merhaba ben de bu videodaki gibi mmjoy kullanarak yaptım (encoder yok fbb yok) ancak oyunlarda bir tarafı algılıyorsa diğer tarafı algılamıyor. Sorundan açtığım konuda da bahsetmiştim.

Mmjoy programı algılıyor ama oyun direksiyonun sağı ya da solu (ikisinden birini) algılamıyor.

Yardımcı olursanız çok sevinirim 3D baskı çöp gibi bekliyor kenarda. @Akif9748

Son düzenleme:
Bakacağım.

Hocam bir şey bulabildiniz mi? Ben bir şeyler denedim bu sefer iki tarafı da algılıyor ama sağ tarafı yerinde algılarken sola ufack yapsam %100 yaptım diye algılıyor hatalı oluyor yani.

@Akif9748 hocam iyi akşamlar yine ben. Bu sefer algılasa da sağa 90 derece çevirirsem tam çevirim algılıyor. Yani ufacık oynatmamda bile büyük oynatmışım sayıyor ve algılamam da internetteki diğer yapan insanlar gibi değil çok hassas gösteriyor titriyor direkt. Bir çözümü var mıdır? Videolarda ne varsa aynısını yaptım olmuyor

Potansiyometreyi değiştirdim bu sefer de çok titrekleşti ve hassaslaştı elimdeki 3 potansiyometre de aynı şeyi yapıyor

@Akif9748 Hocam kendim çözdüm teşekkür ederim. Windows joystickden kalibrasyon yapınca çözüldü. Sırada pedalları yapmak var her şey için teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…