brouser_prof
Decapat
Arduino ile proje yapmak istiyorum. Nereden başlamam lazım? Neler gerekli?
| Hocam önce bir youtube'dan videolara bakıp genel bi bilgi sahibi olun. Sonra tinkercad ile simülasyon uygulamalar yapın. Daha sonra bir başlangıç paketi alıp devreler kurarak kendinizi geliştirirsiniz. |
C++ çok zor değil mi hocamBasit Arduino seti alarak aşağıdaki program üzerinden yanlış hatırlamıyorsan C++ dilini kullanarak proje yapabilirsiniz yapmak istediğiniz şeyi araştırarak başlayın.
![]()
Software
Open-source electronic prototyping platform enabling users to create interactive electronic objects.www.arduino.cc
C++ çok zor değil mi hocam
C++ çok zor değil mi hocam
Arduino ile proje yapmak istiyorum. Nereden başlamam lazım? Neler gerekli?
Basit Arduino seti alarak aşağıdaki program üzerinden yanlış hatırlamıyorsan C++ dilini kullanarak proje yapabilirsiniz yapmak istediğiniz şeyi araştırarak başlayın.
![]()
Software
Open-source electronic prototyping platform enabling users to create interactive electronic objects.www.arduino.cc
Python u biliyorum az da C# biliyorumArduino, proje için gerekli malzemeler ve Arduino kodlama bilgisi.
Size YouTube robo90 Arduino kursunu tavsiye ediyorum.
Arduino C++ tabanlı bir dile sahip ama direkt C++ demek bence doğru olmaz.
Python'u biliyorum az da C# biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.