aynali_martin44
Picopat
- Makaleler
- 1
Elimde bir Arduino Uno ve çok turlu potansiyometre var, nasıl yapacağımı adım adım anlatır mısınız?
UnoJoy kütüphanesi ile yapabilirsiniz.Elimde bir Arduino Uno ve çok turlu potansiyometre var, nasıl yapacağımı adım adım anlatır mısınız?
Unojoy kütüphanesi ile yapabilirsiniz.
Veya isterseniz şu şekil yapabilirsiniz ama biraz uğraştırır:
Arduino Uno ile Direksiyon Seti Yapmak
Bitirince süreci anlatan bir makale açar mısınız?Uno ile orjinal ise yapabilirsin. Klon modeller HID desteğinden yoksun olduğu için joystick olarak tanıtamıyorsun. CH340 chipli ise yapabilirsin. Klon Arduino Leonardo ile yapabilirsin ama. Şuanda bende bu proje üzerine çalışıyordum. Bitmek üzere.
Aşamaların içerisinde çok fotoğraflama yapmadım lakin. Daha hala üzerinde plan projeye devam ediyorum. İçerisine motor montajı yapıp bununla FFB sistemi dahi eklemeyi planlıyorum.Bitirince süreci anlatan bir makale açar mısınız?
Aşamaların içerisinde çok fotoğraflama yapmadım lakin. Daha hala üzerinde plan projeye devam ediyorum. İçerisine motor montajı yapıp bununla FFB sistemi dahi eklemeyi planlıyorum.
Eki Görüntüle 2519628
Eki Görüntüle 2519633
Eki Görüntüle 2519634
Sanırım bu şekilde paylaşabilirim. 3D design direksiyonKasa - TinkercadHocam projeniz acayip iyi olmuş sakıncası yoksa stlsini alabilir miyim bende bunun ffblisini yapmayı planlıyorum.
Sanırım bu şekilde paylaşabilirim. 3D design direksiyonKasa - Tinkercad
Rica ederim ne demek. Fikir almak ister isen Gemini yapay zekasını kullanabilirsin. Ayriyeten Arduinoyu nereye montajlayacağımı çok planlamadım. Tavsiyem Pro Micro modelini kullanman yönünde. Çünkü bu tasarımda yer çok önemli. Yerden tasarruf yapabildiğimiz noktada FFB için gereken dişli alanını kısıtlamamış oluruz.Hocam çok ama çok teşekkür ederimm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.