Arduino UNO ile debriyaj ve vites yaparsam kod yazmama gerek var mı?

UcanPANDA28

Hectopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videodaki gibi yapmayı düşünüyordum ama baktım UNO kart fiyatlarıyla en ucuz analoglu gamepad fiyatları aşağı yukarı aynı. Şimdi sizlere birkaç sorum var.
  • Gamepad ile videodaki gibi (analog tuşlarının bağlandığı yerlere potansiyometre bağlayarak) yapsam potansiyometrenin dönüş açısını wheel Config gibi bir programla belli bir dereceye sabitleyebilir miyim? (yaptığım pedalı tutan saplama 30-35 derece kadar dönüyor.)
  • Arduino UNO ile debriyaj, vites ve 4-5 butonluk bir butonbox çalışır mı?
  • Eğer çalışırsa, UNO kartla yaparsam kod falan yazmadan sadece wheel Config kullanarak potansiyometrenin dönüş açısını ayarlayıp gerekli buton ayarlarını yapıp çalıştırabilir miyim?
Teşekkürler.

Eğer bir yolunu bulursanız, malum lüküs fiyatlardan dolayı kendimiz yapacak duruma düştüğümüz için, bende yapmayı düşünüyorum. Yapma yollarını mümkünse detaylı bir şekilde anlatır mısınız?

UNO için, maalesef Leonardo ve Pro Micro gibi MC kullanmadığı için bu iş için tam bir biçilmiş kaftan diyemeyiz, he yok ben yine de yapayım derseniz UNO için derlenen Gamepad firmwareleri var onları flashlarsınız olur biter.

Eğer bir yolunu bulursanız, malum lüküs fiyatlardan dolayı kendimiz yapacak duruma düştüğümüz için, bende yapmayı düşünüyorum. Yapma yollarını mümkünse detaylı bir şekilde anlatır mısınız?
Tamamdır eğer yaparsam başından itibaren video çekerim videonun sonunda çalışırsa da sizinle paylaşırım.

UNO için, maalesef Leonardo ve Pro Micro gibi MC kullanmadığı için bu iş için tam bir biçilmiş kaftan diyemeyiz, he yok ben yine de yapayım derseniz UNO için derlenen Gamepad firmwareleri var onları flashlarsınız olur biter.
Teşekkürler hocam, peki dediğim gibi gamepad kullanarak yaparsam potansiyometrenin açısını ayarlayabilir miyim?

Tamamdır eğer yaparsam başından itibaren video çekerim videonun sonunda çalışırsa da sizinle paylaşırım.

Teşekkürler hocam, peki dediğim gibi gamepad kullanarak yaparsam potansiyometrenin açısını ayarlayabilir miyim?
Kurduğunuz firmware'nin vereceği seçeneklere göre yapabilirsiniz istediğinizi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı