DarkFEAR33
Hectopat
Merhaba arkadaşlar, yeni bir kulaklık arayışındayım ve Razer BlackShark V3 Pro'yu gördüm. Sizce almaya değer mi?
Hayır. G pro x2 ile globalde ayni fiyat fakat burada çok pahalı. İnceleme bulmaya gerek yok ses frekansi okumayi biliyorsaniz kulakliğin sesi ile ilgili bilgi edinebilirsiniz, V2 proya gore daha iyi fakat fiyatina göre hala yetersiz.Merhaba arkadaşlar, yeni bir kulaklık arayışındayım ve Razer BlackShark V3 Pro'yu gördüm. Sizce almaya değer mi?
Daha iyi secenekler var, bütçe nedir? Ayni fiyatlarda Nova Pro tercih ederim.
![]()
SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 13.535,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kafam biraz büyük olduğundan rahat kulaklıkta lazım hocam.Kablolu kablosuz birkaç Razer kulaklık kullandım ve hiçbir zaman fiyatının karşılığını verebildiğini görmedim. BlackShark serisinin tek avantajı benim gibi Cloud 3 ve benzeri kulaklıklar kafanıza küçük geliyorsa BlackShark bu konuda sizi memnun ediyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.