Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 7 Haziran 2020 #41 Yalnız bende sildi ve araba çalışmadı, ayrıca kart yeniden başlamıyor.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.293 Makaleler 110 Çözümler 121 7 Haziran 2020 #42 @Álvaro Morte o tuşun öyle bir fonksiyonu yok. Attığım kaynaklara baktın mı? Bilgisayarda reset tuşuna basınca Windows sıfırlanıyor mu ya da 6 saniye basılı tutunca siliniyor mu?
@Álvaro Morte o tuşun öyle bir fonksiyonu yok. Attığım kaynaklara baktın mı? Bilgisayarda reset tuşuna basınca Windows sıfırlanıyor mu ya da 6 saniye basılı tutunca siliniyor mu?
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 7 Haziran 2020 #43 Hocam benim kart yeniden başlamıyor ne yapmalıyım. Yazıcı kablosu ile denedim olmadı.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 7 Haziran 2020 #44 Megaton dedi: Hocam benim kart yeniden başlamıyor ne yapmalıyım. Yazıcı kablosu ile denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızdan Arduino yazılımını tamamen kaldırıp baştan kurun, umarım düzelir.
Megaton dedi: Hocam benim kart yeniden başlamıyor ne yapmalıyım. Yazıcı kablosu ile denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızdan Arduino yazılımını tamamen kaldırıp baştan kurun, umarım düzelir.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 7 Haziran 2020 #45 Tortue dedi: Bilgisayarınızdan Arduino yazılımını tamamen kaldırıp baştan kurun, umarım düzelir. Genişletmek için tıkla... Yeni yükledim başka bilgisayarda da atmadı.
Tortue dedi: Bilgisayarınızdan Arduino yazılımını tamamen kaldırıp baştan kurun, umarım düzelir. Genişletmek için tıkla... Yeni yükledim başka bilgisayarda da atmadı.
Álvaro Morte Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.072 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Teknikeri 7 Haziran 2020 #46 Megaton dedi: Yeni yükledim başka bilgisayarda da atmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman kartın bozuk.
Megaton dedi: Yeni yükledim başka bilgisayarda da atmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman kartın bozuk.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.293 Makaleler 110 Çözümler 121 7 Haziran 2020 #47 @Megaton reset tuşuna bastığınızda 13. pin olarak geçen, kart üstünde bulunan LED birkaç kez yanıp sönüyor mu? Eğer tepki vermiyorsa, kartınızda sıkıntı olabilir.
@Megaton reset tuşuna bastığınızda 13. pin olarak geçen, kart üstünde bulunan LED birkaç kez yanıp sönüyor mu? Eğer tepki vermiyorsa, kartınızda sıkıntı olabilir.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 7 Haziran 2020 #48 Yok hocam hiçbir şey olmuyor. Eğer yeni kart alırsam pinleri dışında yedek parça olarak kullancağım bir şey var mı bunda?
Yok hocam hiçbir şey olmuyor. Eğer yeni kart alırsam pinleri dışında yedek parça olarak kullancağım bir şey var mı bunda?
Álvaro Morte Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.072 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Teknikeri 7 Haziran 2020 #49 SideWinder dedi: @Álvaro Morte o tuşun öyle bir fonksiyonu yok. Attığım kaynaklara baktın mı? Bilgisayarda reset tuşuna basınca Windows sıfırlanıyor mu ya da 6 saniye basılı tutunca siliniyor mu? Genişletmek için tıkla... Her kaynağa inanamam ayrıca o söylediğiniz bilgisayardaki reset tuşu ile bunun bir alakası yok.
SideWinder dedi: @Álvaro Morte o tuşun öyle bir fonksiyonu yok. Attığım kaynaklara baktın mı? Bilgisayarda reset tuşuna basınca Windows sıfırlanıyor mu ya da 6 saniye basılı tutunca siliniyor mu? Genişletmek için tıkla... Her kaynağa inanamam ayrıca o söylediğiniz bilgisayardaki reset tuşu ile bunun bir alakası yok.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 7 Haziran 2020 #50 @SideWinder Evet dediğiniz gibi COM portu değişebiliyor. USB portlarına göre değişiyor yüksek ihtimalle.
@SideWinder Evet dediğiniz gibi COM portu değişebiliyor. USB portlarına göre değişiyor yüksek ihtimalle.