Arduino ve elektroniğe yeni başlayana tavsiyeler ve lehim seti önerisi

XReallyShot

Hectopat
Merhaba, hediye gelen bir Arduino seti üzerine daha önce az çok bilgim olan ve merakım olan elektroniğe başladım. Setin içerisinde gelen sensörler vs. ile uygulamalar yaptım yazılım geçmişim zaten var biraz döküman okusam Arduino syntax'ını da halledebilirim. Başlangıç için neler önerirsiniz izleyebileceğim kanallar eğitim videoları vs. proje önerileri elektronik parçalar ile ilgili video serileri vs. önerileriniz olursa teşekkür ederim. Ayrıca çok pahalı olmamak koşuluyla +-500 küsür tl lehimleme seti vs. aynı şekil +-300 tl yi aşmayacak şekilde arduino için sensörlerdir proje parçalarıdır vs. önerirseniz sevinirim.

Bu arada başlangıç için bu kadar pahalı ekipmanlara vs. bütçe ayırmaya gerek yok geliştirince alırsın derseniz ucuz bütçeli kitlere de açığım yurtdışı ürün de olabilir.

Lehim Seti almayın paranızı çöpe atmış olursunuz. O lehimler ile lehim yapılamıyor.
Kurtel ya da Soldex Marka lehim teli alın. Ek olarak yanına 1 adet Lötfett Lehim Pastası alınacak.

Lehim Seti almayın paranızı çöpe atmış olursunuz. O lehimler ile lehim yapılamıyor.
Kurtel ya da Soldex Marka lehim teli alın. Ek olarak yanına 1 adet Lötfett Lehim Pastası alınacak.

Teşekkür ederim ben de lehim telinin çok önemli olduğunu duydum daha önce dikkate alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı