Arduino veya Rasperry Pi ile Kalp Atışını Ekrana Yansıtan Proje Yapmak

Makaleler
18
Yer
İzmir
Bölüm bitirme projesi olarak aklımda R6: Siege'de Pulse operatörünün kullandığına benzer kalp atışı bulduğu anda orada kalp atışı olduğunu gösteren bir proje yapmak istiyorum, ama Arduino sensörlerini, ve bu sensörlerle yapılan projeleri incelediğimde yapmak istediğime benzer bir proje bulamadım. Hangi sensörü kullanmam gerekir?

Hocam IEEE Xplore kütüphanesinde Engineering in Medicine & Biology Society bölümünde bunun yapılışı anlatılıyor. Fakat üyeliği ücretli(yıllık 15 dolar) haberiniz olsun. Arduino ve Raspberry ile yapabileceğiniz hemen her şey Xplore kütüphanesinde vardır. Ben YouTube anlatımlarını genel olarak yetersiz buluyorum.

@Hd6850 istediğim biraz seninkine benziyor, fakat sayı olarak göstermesini istemiyorum. @mustaine sayı olarak ölçmesini istemiyorum, sadece orada kalp atışı var mı, yok mu onu göstermesini istiyorum. @Asdasgudas bir göz atayım. Galiba benim istediği gibi bir sensör yok. @SideWinder sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında?

Öyle bir şeyin mümkün olacağını pek sanmıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

LRT, şöyle bir şey yapmış; pek işinizeyarayabilir mi bilmiyorum.

@SideWinder

Bu videolardaki gibi aslında yapmak istediğim. 15 cm ilerideki kalp atışını gösterse bile yeter.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videolardaki gibi aslında yapmak istediğim. 15 cm ilerideki kalp atışını gösterse bile yeter.

Hocam koskocaman tomografi makineleri yapıyor o işi ancak sahte bir video oynatırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı