Arena Breakout Infinite oyunu nereden öğrenilir?

Konuştuğumuzdan beri, bu konulara dikkat ederek oynuyorum. 10 maçın birinde Squad girebiliyorum ya da Duo. Hep solo denk geliyor ve rakipler karşısında çok zorluk yaşatıyor bu. Ve ne zaman değerli silah ve zırhla full olarak girersem oyuna (M4A1 5 seviye zırh, bombalar, sağlık eşyaları vs) rakipler güçlü denk geliyor. Doğduğumda bile yakın civarda aynı lokasyona giden 2-3 kişi oluyoruz. Boş bir şekilde girdiğimde ise oyuna, sakin bir oyun oluyor. Çözemedim 😂

Yeni başladım acaba öğrendiyseniz yardımcı olmak ister misiniz :D

Yeni başladım acaba öğrendiyseniz yardımcı olmak ister misiniz :D

Bıraktım bile, normal modda MP5 ve mor seviye3 mermi ile iyi işler çıkarabilirsin. Lockdown ve üzerinde iyi mermi gerekiyor. Ve genellikle rakibin karşısına çıkmaktansa, rakibin benim karşıma çıkmasını beklemek kazandırıyor. Bir evde karşılaştın diyelim, bırak aimini koy, o çıksın karşına. Bu çok büyük avantaj.

Çok teşekkür ederim, oyunda 23 seviye oldum. Oyunun mantığını biliyorum, yavaş sakin dikkatli olmak gerekli, sesler önemli vs. lockdown modunda, normal moda göre daha mı çok gerçek oyuncu var?
Bazen loot yaparken adamakıllı bir şey bulamıyorum bile, misal geçen gün 12 scav, 3 normal kill aldım. Ama loot değerim 138k idi. Bazen de çok daha az kill ile 500k ile çıkıyorum. Para kasmak için stables ve moteli tamamen lootluyorum genellikle. İzlediğim videolarda alakasız bir yerden çok değerli loot toplayanları da gördüm.
Seviye 3-4 zırh kask ve M4A1, mor mermiler ile oyuna girdiğimde nasıl oynamalıyım sizce? Etrafa bakınmadan direlt Motel'e gidip orayı tutmak, geleni gideni beklemek daha mantıklı değil mi?
Bazen boş giriyorum, en pahalı mermi ve bir shotgun ile, o zaman her yeri lootluyor ve eşya toplayıp, sürpriz vuruşlar yapmaya çalışıyorum.

Haritada spawn yerlerini öğren her spawna göre kendince taktikler geliştirmeye çalış oyunda iyi olan kişilerin videolarını izle nasıl taktikler uyguladıklarını anlamaya/öğrenmeye çalış, ses almadan asla kimsenin üstüne koşma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı