İnceleme Arena breakout infinite

İtxomotime

Hectopat
Normalde bunu blog kısmına yazacaktım fakat 100 mesaja ulaşamadıgım için blog kısmı açık değil. Neyse başlayalım arena breakout: İnfinite i yaklaşık 2 haftadır oynuyorum ve ben hayatımda bu kadar sinir oldugumu hatırlamıyorum. İlk başta ses kalitesinden başlamak istiyorum. Silah sesleri güzel iyi hoş fakat. Sesin nereden geldiğini anlamak aşşırı zor daha az önce oynarken soldan ses geldi sola aim koydum ve adam aniden arkamdan gelip beni vurdu. Bu ne saçma iş la yıl olmuş 2024 stereo ses vermek bu kadar zor olmamalı. Onun dışında silah çeşitliliği güzel silahlar iyi fakat şöylede bir sıkıntı var. Mermilere seviye koymuşlar 5'e kadar ve oynanışa o kadar fazla etki ediyor ki kafayı yersiniz. Oyunun tamamen p2Win olduğunu düşünüyorum ya da böyle oyunu ilk indirenler hızlıca bütün değerli malları cebe atıp paralarını 30M yaptıgı icin istedikleri gibi paralarını harcayabiliyorlar. Mermi konusuna devam edelim seviye 5 mermi zırhları mahvediyor ama aşırı pahalı 120 tanesi oyundaki bütün silahlardan daha pahalı. Ortalama seviye bir zırha sahip bir adamı karnından vurursanız o mermiyle yaşama olasılıgı aşırı az zırhı mahvediyor. Son olarak da aşırı saçma hasar mekaniklerinden bahsedeyim. Vücut tarkovdaki gibi bölümlere ayrılmış kafa göğüs kollar bacaklar falan bu cok iyi. İyi hoş fakat göğüsten 3 mermide adamı öldürücek bir silah kullanıyor iken. Rakibiniz sırf yan durdugu icin mermiler koluna gidince adam ölmüyor. Tamam koldan vurulmak az damage yedirsin haklısınız fakat bu kadar da olmaz göğüsten 3 kursun koldan 10 orana bakar mısın? Headshot tabii ki tek atıyor hele o seviye 5 mermilerle direkt geberirsin.

Neyse daha fazla boş yapmaya gerek yok. Oyun hakkındaki fikirlerim bunlardı. Oynanır mı sorusuna vereceğim cevap tabii ki hayır. Herkes oyun cıktıgı günden beri oynadıgı icin oyun 30 seviye kaynıyor. Hepsi birbirinden güzel oynuyor ve saçma sapan yerlerden saçma sapan mermiler yiyebilirsiniz çünkü adamlar haritaları ve oyun mekaniklerini ezberlemiş. Bir arkadaşınızla oynayabilirsiniz fakat tek başına oynanacak oyun değil.

Bu arada kanalımda oyunun videosu var eğer oyunun oynanışını izlemek isterseniz kanalıma beklerim. Ãmer Tombul

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı