Arena'nın garanti kapsamında orijinalinden farklı ürün göndermesi

mağdurTüketici

Centipat
Katılım
22 Şubat 2020
Mesajlar
57
Garantisi devam etmekte olan Seagate 5 TB USB harddiski distribütörü @Arena'ya değişim talebiyle gönderdim. Aradan geçen 1 haftanın ardından, bana yeni ürün geldi. Fakat ufak bir fark vardı sanki. Bana gelen ürün, Seagate'ten %10 daha ucuz olan Western Digital markasıydı. Yorumu sizlere bırakıyorum.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_1487.JPG
    IMG_1487.JPG
    107,5 KB · Görüntüleme: 113
Son düzenleyen: Moderatör:
Ellerinde ürün yoktur ve size kanun gereği minimum aynı özellikleri taşıyan ürün göndermeleri gereklidir. Eğer minimum olarak aynı özellikleri gösteriyorsa fiyata takılmanızı önermem. WD kötü bir marka değildir.
Şahsi yorum içeren not: Bu zamana kadar bozulmuş Seagate ne kadar çok gördüysem, bozulmuş WD de o kadar az gördüm. Tabi bana öyle denk gelmiş de olabilir.
 
Yasal olarak marka değiştiği için ürünü muadil kabul etmeme ve itiraz etme hakkınız var. Ancak! Burada özel bir durum olusmus. Seagate olan bir şeyin WD ile değiştirilmesi upgrade bile sayılabilir:) Seagate kağıt üzerinde hep en yüksek özelliklere sahiptir ancak gerçekte performansı hiç bir zaman muadillerinden öyle fersah fersah farklı olmazken üstüne bir de arada sırada bozulur. WD ise dünyanın en sıkıntısız depolama markasıdır.
 
Daha iyi ürün gelmiş memnun olmalısınız, dedikleri gibi bir aksilik olmuştur. Daha ucuz olmasını anlayamadım daha iyi çünkü.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı