ARGB boş kasa önerisi

Yok, ben de bilgisayar konusunda bir şeyler bilen bir insan sanardım sizi.
:)

Yanlarda hava kanalları var bakarsanız.
Yahu bu kasayı kullanan 10 tane arkadaşım var. Hava alacak yerler çok küçük. Olsa bile fanı yok zaten oradan havayı çekecek. Hava akışı kötü bir kasa.

Öne 3 tane fan takmayı ve 7-8 derece sıcaklık önemli değilse alabilir. Lafım yok.+
 
Önünde fan olan kasalar için buna gerek yok zaten. Önünde fan olmadığı için böyle bir tasarım yapılmış.

Performax hellfire / MAG 100r / ranker cygnus V2 mesela ARGB fanlı kasalar.

Yine de ARGB fanlardan daha güzel duruyor bence. RGB fan olunca hepsi bir büyünmüş hissiyatını veremiyor. Neyse kendimi haklı çıkarmak için bayağı bir saçmaladım konu kapansın.
 
Kasa cok guzel acaba fanların hızını ayarlayabılıyor muyuz bır bılgınız var mı benım eskı kasamda hızını bıle ayarlıyordum ama artık kasa satılmadıgı için baska kasa alacagım işte bu kasa bayağı guzel beyaz bir de yanı tek sorum bu bılgınız var mı fan hızlı ayarlana bılıyor mu?
Bizzat kullandığım kasadır. Fan hızını maalesef ayarlayamıyorsunuz. Ben kasaya çok yakın olduğumdan ses gelmiyor diyemeyeceğim ancak bazı arkadaşlar için kasanın sessiz olduğunu da belirtenler var. 25 db ölçüm sesi 1200 RPM dönen 6 pinlik fanlara sahip. Hava akışı konusunda bekleneninde üzerinde bir performansa sahip. Yük altındayken kasanın önünde ki mesh ızgaraya elinizi değdirdiğinizde soğukluyu hissedebiliyorsunuz. En ağır oyunda işlemcim 60 dereceyi bile görmedi. Keza ekran kartımda ortalama 55 derecede çalışıyor. Malzeme kalitesi de gayet iyi.
 
Ben Ranker cygnus v2 almak istiyorum tavsiye edermisiniz suanki fiyatına göre bende a-rgb mesh ve görüntü için istiyorum
 
Ben kullanıyorum ve hava akışı üst düzey olan bir kasa.
teşekkürler güzel öneriniz için bugün n11 den sipariş verdim inşallah sorunlu çıkmaz çıkarsa iade ederim
Ben kullanıyorum ve hava akışı üst düzey olan bir kasa.
kasayı aldım şuan kullanıyorum ayağımın ikisinide duvara değdirip kasanın metal kısmına dokunduğumda küçük bir elektirk çarpması gibi bişe oluyor bu sizdede varmı
yoksa sorunun ne olduğunu biliyormusunuz
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı