- Makaleler
- 4
Genel olarak bu özelliği sahip olan anakartlar ne kadar bilmiyorum. Ucuzlarından önerin. MSI MAG Force 100R ile kullanmayı planlıyorum.
![]()
MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ucuzlarından demek yerine bütçe belirt.
Bunda ARGB portu yok ki. Benim attığım modelde de ARGB yok.![]()
MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ucuzlarından demek yerine bütçe belirt.
Bunda ARGB portu yok ki. Benim attığım modelde de ARGB yok.
Birisi 5V, birisi 12V. Dönüştürücüler var ama hem Türkiye'de yok hem de fiyatları çok pahalı. Ona vereceğin parayla B550 Tomahawk alırsın.Dönüştürücü alırsam istediğim gibi kontrol edebilir miyim?
Kasanızda kontrolcü var zaten, neden onu kullanmıyorsunuz?
Bunda ARGB portu yok ki. Benim attığım modelde de ARGB yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.