ARGB fan kontrolcü önerisi

batiwankenobi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Yeni bir sistem aldım ve bu kablolama işlerinde vs pek bilgili değilim.
Kasamda tek renk sarı ışık yanmakta ve taktığım işlemci soğutucunun da ışığı yanmamakta kasadan herhangi bir kumanda vs çıkmadı. Bunları kontrol etmem için ne almam veya ne yapmam lazım?

Anakart modelim: Gigabyte H610M h v2.
Kasa: Power Boost PB-2252bp mesh ring ARGB fan.
Aldığım işlemci soğutucu ise ID-Cooling SE-214-XT ARGB marka bir soğutucu hepsi normal şekilde takılı ve sorunsuz çalışıyorlar sadece hiçbir türlü kontrol sağlayamıyorum.

Kontrolcü bu tarz bir kontrolcü ile kontrol edebilirsin ama bana çok acil lazım diyorsan bu var.

Bu arada şunu belirtiyim ARGB ürünlerin %90'ı kendi kendine bağlanabilir yapıdadır, yani 10 tane farklı ARGB ürün bile alsanız tek ARGB portuna takabilirsiniz ama bazen sadece tek başlıklı çıkıyor, benim önerim ilk attığımı almanız ama dediğim gibi ikincide iş görür.

Kontrolcü bu tarz bir kontrolcü ile kontrol edebilirsin ama bana çok acil lazım diyorsan bu var.

Bu arada şunu belirtiyim ARGB ürünlerin %90'ı kendi kendine bağlanabilir yapıdadır, yani 10 tane farklı ARGB ürün bile alsanız tek ARGB portuna takabilirsiniz ama bazen sadece tek başlıklı çıkıyor, benim önerim ilk attığımı almanız ama dediğim gibi ikincide iş görür.

Teşekkürler hocam bunu aldıktan sonra ikisini de bağlayıp tek tuş ile kontrol sağyalabiliyorum o zaman doğru anladıysam?
Kasanın arka tarafındaki kısma montaj yapıp bağlayacağım yanılmıyorsam CPU sogutucuda ekstra RGB için kablo oluyor mu? Oluyorsa gözümden kaçtı galiba çünkü şu an ışığı hiç yanmıyorda :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı