ARGB fan kontrolcü önerisi

HOcam o durum şöyle. Eğer anakartınızda 3 pin ARGB çıkışı varsa bu ürünü aynı zamanda anakart kontrollü çoğaltıcı olarak da kullanabiliyorsunuz. Anakarta bağlamasanız dahi fan vs herhangi bir ARGB donanımı bağladığınızda kendi kumandası ile ışıkları kontrol edebiliyorsunuz. Çokça da animasyon mevcut. Ben birebir kullanan biri olarak yorum yaptığım için diğer arkadaşın bir şeyi yanlış yaptığına emin olabilirsin.

Sağ olun hocam yardımlarınız için alıyorum ürünü.

Alınca da bir sorun olursa yine beni etiketle destek olayım hocam.
Hocam alacağım dedim ama aklıma Razer'ın adreslenebilir kontrolcüsü de takıldı parasını hak eder mi bilmiyorum fare ve monitörde razer kullanıyorum.Bir de iki farklı kontrolcü olmuş oluyor o bozuyor biraz ışıklandırmayı kasa olarak gameline grand premium kullanıyorum fanları 5 pinli ve kendi rgb kumandası var. 8 ve 24 pin Kablo ledi ve pompa ledi için kontrolcü alsam bile kasa fanlarıyla senkron yakamayacağım sanırım bu konuda tavsiyeniz var mı

HOcam Razer nasıldır tam bilmiyorum ama sadece Razer ürünleri için midir yoksa herhangi bir üç pinli argb fan falan takılır mı hiç bilmiyorum. Ayrıca tahminimce 3 4 kat daha pahalıdır. Bence paraya yazık. Biraz bu işlerden anlarım derseniz tüm sistemi WLED uygulamalı Wi-fi led kontrolcüye bile bağlayıp wi-fi'ye bağlanabilen her cihazdan kontrol edebilirsiniz.

HOcam Razer nasıldır tam bilmiyorum ama sadece Razer ürünleri için midir yoksa herhangi bir üç pinli argb fan falan takılır mı hiç bilmiyorum. Ayrıca tahminimce 3 4 kat daha pahalıdır. Bence paraya yazık. Biraz bu işlerden anlarım derseniz tüm sistemi WLED uygulamalı Wi-fi led kontrolcüye bile bağlayıp wi-fi'ye bağlanabilen her cihazdan kontrol edebilirsiniz.
Hocam ürün ulaştı benim sata kablosu uygun değil mi anlayamadım

Power kısmına psudaki kabloyu takınca çalıştı lakin benim kasadaki fanların da bir kontrolcüsü var ve reset sw dolu onun için bir çözüm var mı

Dosya Ekleri

• 20250507_184507.jpg
    20250507_184507.jpg
    269,8 KB · Görüntüleme: 20
  • 17466449914273611635329427201453.jpg
    17466449914273611635329427201453.jpg
    118,5 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:

Power kısmına psudaki kabloyu takınca çalıştı lakin benim kasadaki fanların da bir kontrolcüsü var ve reset sw dolu onun için bir çözüm var mı
Hocam reset sw kullanmaniza gerek yok aslinda. Kasanin kontrolcusune bagli olan argb donanimlari da yeni kontrolcunuze baglayabilirsiniz. Kumandasiyla da kontrol edebilirsiniz. Kasanin kendi kontrolcusunden cok daha iyi yeni kontrolcu.

Hocam reset sw kullanmaniza gerek yok aslinda. Kasanin kontrolcusune bagli olan argb donanimlari da yeni kontrolcunuze baglayabilirsiniz. Kumandasiyla da kontrol edebilirsiniz. Kasanin kendi kontrolcusunden cok daha iyi yeni kontrolcu.
İlginç bir şekilde kasa fanlarını 5 pinli yapmışlar o nedenle aynı kontrolcüyü kullanamıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı