ARGB kontrolcü desteği

rexusizm

Picopat
Daha fazla  
İyi akşamlar kasam Corsair 3000D airflow. Kasamda RGB kontrolcü yok ayrıca anakartımda RGB desteklemediği için reset tuşunu kullanamıyorum. Alta bıraktığım ürünü alacağım. Fakat nasıl kuracağımi bilmiyorum. Ayrica bilgisayarın önündeki 3 fanda tek kabloya birleştirilmiş.

Bu ürünü kullanmanızı tavsiye ederim. Neredeyse hiç fiyat farkı yok. Kalite farkı ise çok yüksek.

Montaj çok basit. Modülü kasa içerisine müsait bir alana sabitledikten sonra; önce modülü uygun soketle beslemeniz gerekecek. Daha sonra ışıklandırmasını kontrol edeceğiniz fanların kablolarını sırasıyla modül üzerindeki soketlere girmeniz yeterli olacaktır.

Bu ürünü kullanmanızı tavsiye ederim. Neredeyse hiç fiyat farkı yok. Kalite farkı ise çok yüksek.

Montaj çok basit. Modülü kasa içerisine müsait bir alana sabitledikten sonra; önce modülü uygun soketle beslemeniz gerekecek. Daha sonra kablolarını sırasıyla modül üzerindeki soketlere girmeniz yeterli olacaktır.
İlk olarak sata kablosu istiyor ama ben sata nerde bilmiyorum ayrıca bilgisayardaki 3 fanda tek kabloyla bağlanmış

Technopat Haberler

Geri
Yukarı