ARGEM nasıl bir yer?

Merhaba. Oğlum 4. sınıf bilsem öğrencisi ve argem adayı olarak gösterildi. Şu an kendisi gitmek için çok hevesli.
Benim merak ettiğim ortaokulda ki sınıflar kaç kişilik? Çocuklar küçük olduğu için uyum sağlamakta sıkıntı yaşıyorlar mı? Kazanırsa kalmak isteyecek diye düşünüyorum. Aklımda bir sürü soru var aslında. Biraz ortaokul kısmı halkında bilgi verebilir misin?

Bu bilgiyi kimden aldınız?

Merhaba. Oğlum 4. sınıf bilsem öğrencisi ve argem adayı olarak gösterildi. Şu an kendisi gitmek için çok hevesli.
Benim merak ettiğim ortaokulda ki sınıflar kaç kişilik? Çocuklar küçük olduğu için uyum sağlamakta sıkıntı yaşıyorlar mı? Kazanırsa kalmak isteyecek diye düşünüyorum. Aklımda bir sürü soru var aslında. Biraz ortaokul kısmı halkında bilgi verebilir misin?
ortaokul kısmı ben liseye geçeli çok değişti iyi anlamda. sınıflar en fazla 15 kişilik, ortalama 10 oluyor. çocuğunuzun kişiliğine göre uyum sorunu yaşar veya yaşamaz. zaten kampta bunları değerlendiriyorlar, bir nevi oryantasyon gibi de oluyor. eğer çocuğunuzun gideceği ortaokul imkanları iyi bir okul değilse argem'e gelmesi daha iyi olur.

ortaokul kısmı ben liseye geçeli çok değişti iyi anlamda. sınıflar en fazla 15 kişilik, ortalama 10 oluyor. çocuğunuzun kişiliğine göre uyum sorunu yaşar veya yaşamaz. zaten kampta bunları değerlendiriyorlar, bir nevi oryantasyon gibi de oluyor. eğer çocuğunuzun gideceği ortaokul imkanları iyi bir okul değilse argem'e gelmesi daha iyi olur.
Vakit ayırıp cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Eğitim hayatında başarılar diliyorum.

Merhaba ben 8. sınıfım bilsem öğrencisiyim. Bu sene LGS'ye gireceğim. Okula seçilme hakkında bilginiz var mı bilsem hocamız mı bizi öneriyor? Yoksa farklı bir yöntemle mi?

Merhaba Argem değerlendirme sonucuna göre yedekler de olan bir öğrencinin şansi ne olur? Kaç yedek seçiliyor bilgisi olan var mı acaba? Bu sene girenlerden kazan oldu mu

tekrar merhaba
öncelikle oğlumun argeme kaydı sürecinde vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim. bu yıl ilk senesi ve 9. sınıfta ancak şöyle bir problemimiz var proje ödevi. tubitak 2204A proje konusunda ne oğlumun ne de benim herhangi bir tecrübemiz yok bu konuda çok çaresiz ve stres altındayız. bundan önce 2 ödev sunduk biri "yapay zeka destekli sulama sistemi" özgün olmadığı için kabul görmedi diğer ise "bioyakıt olarak deniz yosunlarını kullanmak" bu da hem içerik olarak eksik hem de daha önce yapıldığı için sert bir şekilde ret edildi. oğlum sırf bu yüzden okuldan soğudu ve bırakma noktasına geldi. bu konu ile ilgili paylaşabileceğiniz bir husus olabilirse sevinirim.

@yeizy132

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı