Bu bilgiyi kimden aldınız?
ortaokul kısmı ben liseye geçeli çok değişti iyi anlamda. sınıflar en fazla 15 kişilik, ortalama 10 oluyor. çocuğunuzun kişiliğine göre uyum sorunu yaşar veya yaşamaz. zaten kampta bunları değerlendiriyorlar, bir nevi oryantasyon gibi de oluyor. eğer çocuğunuzun gideceği ortaokul imkanları iyi bir okul değilse argem'e gelmesi daha iyi olur.Merhaba. Oğlum 4. sınıf bilsem öğrencisi ve argem adayı olarak gösterildi. Şu an kendisi gitmek için çok hevesli.
Benim merak ettiğim ortaokulda ki sınıflar kaç kişilik? Çocuklar küçük olduğu için uyum sağlamakta sıkıntı yaşıyorlar mı? Kazanırsa kalmak isteyecek diye düşünüyorum. Aklımda bir sürü soru var aslında. Biraz ortaokul kısmı halkında bilgi verebilir misin?
Vakit ayırıp cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Eğitim hayatında başarılar diliyorum.ortaokul kısmı ben liseye geçeli çok değişti iyi anlamda. sınıflar en fazla 15 kişilik, ortalama 10 oluyor. çocuğunuzun kişiliğine göre uyum sorunu yaşar veya yaşamaz. zaten kampta bunları değerlendiriyorlar, bir nevi oryantasyon gibi de oluyor. eğer çocuğunuzun gideceği ortaokul imkanları iyi bir okul değilse argem'e gelmesi daha iyi olur.
bilsem hocaları öneriyor sanırım.Merhaba ben 8. sınıfım bilsem öğrencisiyim. Bu sene LGS'ye gireceğim. Okula seçilme hakkında bilginiz var mı bilsem hocamız mı bizi öneriyor? Yoksa farklı bir yöntemle mi?
hiç bilgim yok bu konuda.Merhaba Argem değerlendirme sonucuna göre yedekler de olan bir öğrencinin şansi ne olur? Kaç yedek seçiliyor bilgisi olan var mı acaba? Bu sene girenlerden kazan oldu mu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.