Argo konuşan arkadaş ile konuşmaya devam etmeli mi?

Makaleler
4
Bir arkadaşım var. Genelde konuşurken eskisinden daha fazla argo konuşuyor. Bazen hakaret içeren konuşmaları oluyor. Kendisi ile 1,5 senedir arkadaşız. Son zamanlarda bu artmaya başladı. Kendisine yok benle böyle konuşma rahatsızım filan demek istemiyorum. Ya kendisi fark edip azaltsın ya da uzak durmayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalı?

Bir arkadaşım var. Genelde konuşurken eskisinden daha fazla argo konuşuyor. Bazen hakaret içeren konuşmaları oluyor. Kendisi ile 1,5 senedir arkadaşız. Son zamanlarda bu artmaya başladı. Kendisine yok benimle böyle konuşma rahatsızım filan demek istemiyorum. Ya kendisi fark edip azaltsın ya da uzak durmayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalı?

2 senelik arkadaşım var kendisi beni manipüle etmeye bayılır bol küfür eder ilk başlta engelliyordum ama dayanamayıp açıp hep barışıyorduk ve bende onu manipüle etmeye başladım şu an hiçbir problem yaşamadık ben ona ayak uydurdum oda bana eğer küfür tamam iyi bir şey değil sende benim gibi ayak uydur demiyorum ama hayatının her yerinde küfür duyacaksın ben her gün küfür ediyorum övünmüyorum ama normalda değil ama hayat böyle oldu artık ve açıkası ben olsam devam ettirirdim tercih meselesi.

Bir sürü etmen olabilir. Üzüm üzüme baka baka kararır sonuçta arkadaş çevresinde argo konuşanlar varsa bundan dolayı olabilir. Argo konuşmayı bırakır mı orası belirsiz ama nazik ve tatlı dil ile rahatsız olduğunuzu söylerseniz anlayış ile karşılayacağını düşünüyorum.

Küfür ve argo kendini savunamayan aciz insanların konuşma ve savunma şeklidir. Uzaklaş, sen de ona benzersin yoksa.

Bir arkadaşım var. Genelde konuşurken eskisinden daha fazla argo konuşuyor. Bazen hakaret içeren konuşmaları oluyor. Kendisi ile 1,5 senedir arkadaşız. Son zamanlarda bu artmaya başladı. Kendisine yok benimle böyle konuşma rahatsızım filan demek istemiyorum. Ya kendisi fark edip azaltsın ya da uzak durmayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalı?

Derdini söylemeyen derman bulamaz.
İlk önce derdini arkadaşına dile getir, sonra burada konu aç dostum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı