Arıza tanımı var ne demek?

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Gümrük Muhafaza Memuru
Performansından memnun kalmadığım ve servise gönderdiğim Logitech G PRO X kulaklığımın garanti takibinde alttaki ekran görüntüsüne ulaşıyorum, sizce en altta yazan "Açıklama: Arıza Tanımı Var" ne demek? Müşteri arıza bildiriminde bulundu mu demek yoksa biz arıza tespit ettik mi demek?

g pro x.JPG

Arıza bulduk demek. Servise gönderdiyseniz zaten bir sorun var demektir. Bunun bilincindedirler.

Hocam arızalı olup olmadığından emin değilim, daha önce açtığım konuda da görüldüğü üzere ben performansından memnun kalmadım ve bu memnuniyetsizliğimin göstergesi olması için ben bu kulaklığı servise gönderdim. Eğer arıza yok deyip geri gönderirlerse tekrardan servise göndereceğim ve eninde sonunda para iadesi almak istiyorum, en olmadı sıfır kapalı kutu göndersinler ki az bir zararla satayım. Keşke gerçekten arızalı olsa ve sıfır gelen kulaklığı açıp denesem ve istediğim performansı alabilsem buna da razıyım. Siz emin misiniz arıza bulduk demek istediklerinden? Yarın arayacağım gerçi de merak ettim sorayım dedim bilenlere.

Para iadesi için internetten aldıysanız 14 gün içerisinde beğenmedim demeniz yeterliydi. İnternetten almadıysanız bu şekilde uğraşmanız gerekiyor.
Tanım demişler. Tasvir ya da tabir ya da iddia dememişler. Onlar arızalı olarak tanımlamışlar cihazı.

Para iadesi için internetten aldıysanız 14 gün içerisinde beğenmedim demeniz yeterliydi. İnternetten almadıysanız bu şekilde uğraşmanız gerekiyor.
Tanım demişler. Tasvir ya da tabir ya da iddia dememişler. Onlar arızalı olarak tanımlamışlar cihazı.
Çok teşekkürler hocam, o kadar heves ettim ki kargo falan beklememek için 2 saat yol gidip mağazadan aldım, o yüzden şimdi uğraşıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı