Alıcı Arızalı Ekran Kartları/Anakartlar

Elimde h81me anakart var rtc arizasi ve sata portlarini gormeme sorunu var isinize yarar mi ?

Hocam elimde 2 sene boyunca sorunsuz kullandığım ve ekran kartımın yanması sonucu arızalanan MSI Gaming 970 anakart bulunmakta. Ekran kartı MSI Gaming R7 370 idi onu verdim sadece anakart kaldı. Anakart linkteki üründür. İşine yarar mı?

Vatan Bilgisayar
MSI Resmi Sitesi

Farklı bir ekran kartı takarak 2-3 kere görüntü alabilmiştim ama her defasında ya kendi kendine görüntü gidiyordu ya da reset atıyordu değişik bir sürü ekran kartı ile denedim görüntü alamadım daha sonra farklı bir anakarta donanımlarımı monte ettiğim zaman sorunsuz çalıştıklarını görünce anakarta arızalı teşhisini koydum. Sanırım kuzey köprüsü arızalı. Anakartın kutusu, kutu içeriği, kitapçıkları vs her şeyi duruyor. Düşünürseniz özelden görüşelim. Hiç bir şekilde işlem görmedi yeni anakart aldığım için kutusuna koydum kenara bıraktım.

Edit: Ekleme yapayım buzzer aldım denedim 1 uzun 2 kısa bip sesi verdi ekran kartını algılamıyor sanırım anakart.

Elimde h81me anakart var rtc arizasi ve sata portlarini gormeme sorunu var isinize yarar mi ?
Hocam elimde 2 sene boyunca sorunsuz kullandığım ve ekran kartımın yanması sonucu arızalanan MSI Gaming 970 anakart bulunmakta. Ekran kartı MSI Gaming R7 370 idi onu verdim sadece anakart kaldı. Anakart linkteki üründür. İşine yarar mı?

Vatan Bilgisayar
MSI Resmi Sitesi

Farklı bir ekran kartı takarak 2-3 kere görüntü alabilmiştim ama her defasında ya kendi kendine görüntü gidiyordu ya da reset atıyordu değişik bir sürü ekran kartı ile denedim görüntü alamadım daha sonra farklı bir anakarta donanımlarımı monte ettiğim zaman sorunsuz çalıştıklarını görünce anakarta arızalı teşhisini koydum. Sanırım kuzey köprüsü arızalı. Anakartın kutusu, kutu içeriği, kitapçıkları vs her şeyi duruyor. Düşünürseniz özelden görüşelim. Hiç bir şekilde işlem görmedi yeni anakart aldığım için kutusuna koydum kenara bıraktım.

Edit: Ekleme yapayım buzzer aldım denedim 1 uzun 2 kısa bip sesi verdi ekran kartını algılamıyor sanırım anakart.
akoleroski@gmail.com mail adresi üzerinden mail atabilirsiniz, oradan devam edelim.

Görüntü vermeyen, bozuk görüntü veren, driver kurulmayan, mavi ekran veren ekran kartları,

Görüntü vermeyen, start almayan, Soketi kırık/ezik, BIOS ekranında kalan anakartlarınız alınır.

- Ekran kartı ve anakartlar için 50₺ - 150₺'den daha yüksek bir fiyat beklemeyin, Her ne arızası olursa olsun maksimum verilecek fiyat aralığı budur, ona göre mesaj atın lütfen.

+ GTX 400 serisi ve HD 6800 serisi altındaki kartlar alınmayacaktır.

+ İntel için LGA 775 (P45, P35) serisi altındaki kartlar alınmayacaktır.

+ AMD için AM2+ soket altındaki anakartlar alınmayacaktır.

Elinizde bu tip ürünler mevcut ise akoleroski@gmail.com e-posta adresinden veya konu altına yorum yaparak bildirebilir/teklif verebilirsiniz.
Sorunsuz Foxconn G41MXE alir mısınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı