Arızalı HDD'nin içinden 900 GB veri nasıl kurtarılır?

Korel

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 5 yıldır Silicon Power markalı harici bellek kullanıyorum. Daha öncede yere düşürdüm ama dün ilk defa PC'ye takılı iken yere düştü ve sonrasında ise ışığı yanıyordu lakin dokunduğumda içindeki diskin dönme hissini bana vermediğini anlıyordum. Aynı şekilde PC'ye taktığımda harici bellekten hataya benzer bir ses geliyor ve ardından susuyor. Biraz araştırdım '' Kafa Atma '' problemi olabileceğini söylediler. Benim sizden istediğim içindeki 900 GB'lık bilgiyi nasıl aktarabilirim ya da aktarabilme imkanım var mı ? Tanıdığım ve güvenebileceğim bir bilgisayarcı yok maalesef...

Son düzenleyen: Moderatör:
Veri kurtarma merkezleri mevcut ama biraz tuzlu olabilir, ayrıca her bilgisayarcının yapabileceği bir iş değil.

Diskte fiziki hasar var anladığım kadarıyla. Kendin bir işlem yapmamalısın. Veri kurtarma merkezlerine göndermen gerekir. Fiyat araştırıp yaptırabilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı