Ark Epic ve Steam'den beraber nasıl oynanır?

Emrevsync

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci:
AMD Ryzen 7 5700X 3.4GHZ 36MB AM4 65W
Anakart:
Biostar B550MH 4000Mhz OC S+V+GL DDR4 AM4 (mATX)
Ekran Kartı:
Palit RTX4070 Dual 12GB 192Bit GDDR6X DLSS 3
RAM:
GSKILL RipjawsV 16GB (2x8) Siyah 3200MHz DDR4 CL16
Depolama M.2:
Kingston NV3 SNV3S/2000G
Depolama HDD:
Seagate Barracuda 2 TB 7200RPM 3.5"
Kasa/Güç Kaynağı:
Darkflash Phantom 750W 80+Bronze Mesh RGB Mid.
Merhaba dostlar. 2 arkadaşım ve ben Ark oynayacağız fakat herhangi bir serverde oynamak istemiyoruz. (yapılar vesaire olduğundan dolayı) arkadaşlarım Steam üzerinden oynuyor ben ise Epic Games üzerinden, beraber oyuna nasıl girebiliriz? Araştırdık ama bir türlü yapamadık, bunu nasıl yapabiliriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ark bedava dağıtılmıştı almış olmanız lazım, veya bir arkadaşınız almıştır oradan oynayabilirsiniz. Sorunun asıl cevabını bilmiyorum maalesef bilen biri belki daha sonra çıkar ama gerek yok gibi. Zaten söylendiği gibi sunucular da aynı denediniz mi hiç sorun çıkmamalı.

Artı -2 Eksi
Merhaba dostlar. 2 arkadaşım ve ben Ark oynayacağız fakat herhangi bir serverde oynamak istemiyoruz. (yapılar vesaire olduğundan dolayı) arkadaşlarım Steam üzerinden oynuyor ben ise Epic Games üzerinden, beraber oyuna nasıl girebiliriz? Araştırdık ama bir türlü yapamadık, bunu nasıl yapabiliriz?

Sunuculara girip oynayabilirsiniz. Fakat arkadaşlarınızla oynamak için özel oda kurmak gerekiyor. Arkadaşların Steam üzerinden beraber oynayabilir ama sen katılamazsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı