Ark'a DLC yüklemek istedim ama vazgeçtim. DLC'yi nasıl iptal edebilirim? Kaldır dedigimde Ark kalkıyor direkt. DLC'nin inmesinimi bekleyeyim yoksa başka türlü kalkıyor mu?
Dlcleri kaldırması için oyunu silmesine gerek yok.Hocam DLC ile yükle dediyseniz geçmiş olsun ya en baştan yüklemeniz DLC'leri seçmeden ya da yükledikten sonra DLC'leri kaldırmalısınız şuandan kaç GB indiriyorsunuz ona göre bir bakayım DLC'leri indiriyor musunuz diye.
Oyun steam'de mi? Eğer öyleyse DLC yönet kısmına tıkla ve DLC yanındaki checkboxları kaldırıp çalıştır oyunu.Ark'a DLC yüklemek istedim ama vazgeçtim. DLC'yi nasıl iptal edebilirim? Kaldır dedigimde Ark kalkıyor direkt. DLC'nin inmesinimi bekleyeyim yoksa başka türlü kalkıyor mu?
DLC'leri kaldırması için oyunu silmesine gerek yok.
Hayır oyunu yükler sonra attığım videodaki gibi Dlcleri kaldırır.Hocam ben öyle bir şey demedimki. Benim orada bahsettiğim şu an oyun yükleniyorsa o şekilde yapması gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.