ARK:Survival Evolved 0xc000007b Hatası

ZeptenusTR

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar forumda gördüğüm her şeyi eksiksiz uyguladım ve artık direkt kapanmıyor Battle Eye açılıyor ve
"File blocks can be ignored if they don't cause problems with the game." falan yazıyor, 20 saniye sonra kapanıyor bir şey değişmedi.
Procmon kullanarak hataları düzelttim bu düzeltmeden önceki düzelttikten sonra yeni dosyalar istiyor
onuda yaptım ve BattlEye Launcher geliyor ve bunu diyor:
15:03:34: Starting BattlEye Service...
15:03:38: Launching game...
15:03:40: Note: File blocks can be ignored if they don't cause problems with the game.
15:03:40: [INFO] Blocked loading of file: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ARK\ShooterGame\Binaries\Win64\sfc_os.dll".
15:03:40: [INFO] Blocked loading of file: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ARK\ShooterGame\Binaries\Win64\dwmapi.dll". diyor ve kapanıyor.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
senin yerine başkası da olsa sorunu hemen çözmek için skype veya discord unu isterdim yani asıl senin böyle demen beni ürküttü ama yinede sorunum için cevap yazmışsın teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı