Oyunu yeni aldıysanız eğer iade etmenizi öneririm. Başka bir oyun almanızı tavsiye ediyorum. Çünkü şimdi sizin sorununuzu çözsek bile düşük ayarlarda 40-50 FPS oynarsınız diye tahmin ediyorum. Çünkü gerçekten optimizasyonu aşırı kötü olan bir oyundur kendileri. Akıcı bir şekilde oynayamazsınız.
Oyunu yeni aldıysanız eğer iade etmenizi öneririm. Başka bir oyun almanızı tavsiye ediyorum. Çünkü şimdi sizin sorununuzu çözsek bile düşük ayarlarda 40-50 FPS oynarsınız diye tahmin ediyorum. Çünkü gerçekten optimizasyonu aşırı kötü olan bir oyundur kendileri. Akıcı bir şekilde oynayamazsınız.
ARK oynamayan bilmez bunu. Dediğin donma ilk açtığında her bilgisayarda olur. Geforce Now'da bile olur. Eğer HDD'ye kurduysan çok beklersin. İkinci, üçüncü girmeden sonra oyna dedikten sonra daha az beklersin.
Ark oynamayan bilmez bunu. Dediğin donma ilk açtığında her bilgisayarda olur. GeForce NOW'da bile olur. Eğer HDD'ye kurduysan çok beklersin. İkinci, üçüncü girmeden sonra oyna dedikten sonra daha az beklersin.