CS2'ye yeni güncelleme geldi

Ucuzlama yapar ilk dalgada ama ikincisinde 250 dolar verip 5 kırmızı alan adam çıkan bıçağını 50 dolara satmak istemeyebilir bu yüzden dalgalanma ve ya anormal fiyat çıkabilir. Ama pek favori olmayan bıçaklar 100 dolar bandını geçemez artık diğerlerini almaya çalışır millet. Bu yüzden biraz bekleyip iyi bir şey alabilirsiniz. Ursus ve ya nomad da animasyon olarak iyidir şu an 100 bandındalar ama 60-70 lere düşebilir tahminimce.
O zaman 1 hafta bekleyeyim haftaya bugün bakarım.

Fiyat düşmuşken bacak alayim diyorum kendi cebimden 110 dolar bütçem var ne onerirsiniz Huntsman autrotunic düşündüm ama var mı oneriniz CSFloat'dan.

Herkesin sevdiği bıçak farklı önerilik bir durum yok bence animasyonlarına bakın hoşunuza gideni alın ben Talon ve bowieleri beğeniyorum ama öyle özellikle bir model bilemem.

Biriniz mevzuyu özet geçebilir mi bayağıdır takip etmiyorum CS2'yi ne değişti piyasada?

Hocam artık 5 tane kırmızı skini oyunun içindeki takas sistemine koyuyorsunuz ve karşılığında bıçak veya eldiven alıyorsunuz.

Bu yüzden de kırmızı skinlerin fiyatları fırladı bıçakların ise düştü.

Mesela 30 dolarlık famas skini aldınız 5 taneden 150 dolar etti bunları koydunuz ve karambit veya kelebek aldınız.

Sistem bu şekilde şu an.

Bu halde olunca da kırmızı skinlerin değeri 1 gecede fırladı bayağı bir arttı bıçaklar ise bayağı bir düştü mesela geçenlerde 160-170 dolar olan kukri şu an 80 dolar fiyatında.

Veya pazarda şu an 500-600 dolara kelebek bile var.

7 dolarlık glock tabancayı 50 dolara sattım. Bu trade yoluyla alınan bıçakların 1 hafta takas banı oluyor. Eğer o bıçakları alanlar, 1 hafta sonra satışa koyarsa fiyatlar daha da düşecektir büyük ihtimalle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı