Ark Survival Evolved'da fırının demir eritme hızını nasıl artırılabilir?

motodoshi

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşla yerel sunucuda oynuyoruz ama demirler çok yavaş, eriyor nasıl hızlandırabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
https://steamcommunity.com/workshop/filedetails/discussion/731604991/343786746007384809/ s+ itemler ile yapabilirsiniz. Veya. İni kısmından olabilir. (.ini kısmında var mı bilmiyorum.)

Nasıl hızlandırılcağını sormuş daha çok eklenirse hızlancağını oda biliyordur ve ind. Forge var onun içinde.

Reis oyunda direnç tam olarak ne işe yarıyor.

Arkadaşın sorusuna gelirsek metal kasmak için için bol miktarda bulunan metal cevherlerinin olduğu bölgeye 15-20 tane ocak kurarsan daha iyi sonuç alırsın. Diğer türlü rafineri ocağı var o bayağı seri iş görüyor.

Reis oyunda direnç tam olarak ne işe yarıyor.

Arkadaşın sorusuna gelirsek metal kasmak için için bol miktarda bulunan metal cevherlerinin olduğu bölgeye 15-20 tane ocak kurarsan daha iyi sonuç alırsın. Diğer türlü rafineri ocağı var o bayağı seri iş görüyor.
Soğuğa ve sıcağa karşı direncin artıyor. Hasar aldığında daha az alıyorsun diye biliyorum ama çok fark etmiyo. Uyuşukluk normalde 50 olunca bayılıyorsun diye hatırlıyorum. Oda senin arttırdığın yüzdeyle aynı oranda artıyor. Genelde en az 1 kez arttırman önerilir. Demir kasmak için streyder en iyisi gen2 de uzay kısmında günü gelince farmlayabilirsiniz. Ama en iyi metal kasılcak alan aber kesinlikle. Fakat aber oynamak cidden zor yeni başlayan biri için ondan gen2 önerdim. 10-12 taş ocağı yerine 1 ind. forge daha iyi.

Önemli tavsiye: Bence offical sunuculara başlamayın mega tribeları geçtim çoğu oyuncu rahat bırakmaz. İlla geçcem diyorsanız smalltribes başlayın max6 kişi oluyor tribelar. Ve x çarpanı daha fazla. Eğer yok biz canımıza susadık 1x başlıcaz derseniz yazın bana başlangıç için yüksek seviye dino desteği yapabilirim. Ve en önemlisi bir sistem var arkda eos ve hax bot var. Bu sistem kişinin steam64'ünden olsun implat id'sinden olsun kişinin en son girdiği sunucularını asıl oynadığı sunucuya kadar gösteriyor offi oynarsanız epic games üstünden oynamanızı öneririm. Bende arka normal arklarla oynarım diye başladım mega tribe'a üyeyim artık😄

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı