Arka arkaya 2 kez format atmak zararlı mı?

Bugün temiz kurulum yaptım sorun çıkmadı ancak girdiğim hesap ile ilgili birçok problem çıktı, giriş yaparken şifre hatalı vesaire. Hesap kaldırıp eklemeyi falan denedim ancak bir türlü geçmiyor. Sistem geri yükleme denedim, dosyalarda sorun oluştu. Bir kez daha format atsam problem oluşur mu? Sürekli sık yaptığım bir olay değil. Bu art arda 2. formatımdan sonra yıllarca format atılmayacak. Ayrıca format sonrası çevrimdışı oturum kullanacağım kesinlikle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değil. SSD'nin ömründen azıcık bir şey yersin o kadar.
Yapmamak için her yolu denedim ama hesap şifrelemesi çok can sıktı. Kaldırıyorum, onu yapıyorum, bunu yapıyorum olmuyor. Geri yükleme noktası da indirilen programları bozdu. Mecbur kaldım. 120TBW var 10TB yazmışım daha çok bir ömür yemez sanki.
Problem olmaz fakat yeniden başlatılma ekranından sonra internete bağlamayın bilgisayarı.
Neden? Çevrimdışı oturum seçeneğini dalgınlıkla seçmedim.

Yapmamak için her yolu denedim ama hesap şifrelemesi çok can sıktı. Kaldırıyorum, onu yapıyorum, bunu yapıyorum olmuyor. Geri yükleme noktası da indirilen programları bozdu. Mecbur kaldım. 120TBW var 10TB yazmışım daha çok bir ömür yemez sanki.

Neden? Çevrimdışı oturum seçeneğini dalgınlıkla seçmedim.

Bildiğim kadarıyla çevrimdışı oturum seçeneği yok artık. Olsa bile interneti kablo ile bağlanıyorsanız kabloyu çıkarmanız daha sağlıklı olacaktır.

Bilgisayara istersen günde bin defa format at SSD de hiçbir sorun olmaz. Windows10 Çevrimdışı kullanmak istiyorsa ki bana sorarsan en iyisi çevrimdışı kullanmak. Windows 10 kurulum esnasında internet kablosunu çıkart kurulumu bitir windowsu aç çevrimdışı bir kullanıcı adı yaz gir windows ekranını düzenle ayarlarını yap sonra gereksiz uygulamaları kaldır ve yeniden başlat sonra internet kablosunu tak kullanmaya devam et.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı