Arka Planda Çalışıp Link Yenileyen Program Nasıl Yazılır?

Makaleler
1
Merhaba,
İlk başta evet başlık biraz uzun oldu ama anlamadıysanız sorumu detaylı anlatacağım.
Ben arkaplanda çalışan ve link yenileyen yani hani YouTube videolarını yeniledikçe görüntülenme artar ya ben de başka bir sitede bunu deniyeceğim. Burada önemli olan arkaplanda çalışması.
Hangi programı kullanacağımı bilmiyorum. Ona göre tavsiye yazarsınız. (Visual Studio diye düşündüm ama başka var mi bilmiyorum)

Youtube ipni biliyor. İp değiştirmen lazım ve bunun için vpn lazım. Visual studio ile yapılabiliir belki istersen bana dc'den yaz konuşalım.
Atsız#6962

Link kısaltma sitesi üzerinden haksız gelir elde etmek için kullanacaksanız her seferinde IP'nizi değiştiren bir VPN de kullanmalısınız, yalnızca refresh ile youtube görüntülenme de artmıyor zaten sunucularından farklı adreslere çekim yapıldığında görüntülenme oluyor.
Hayır, o amaç için kullanmayacağım.
Baktım güzelmiş ancak ben kendim yazmak istiyorum.
Youtube ipni biliyor. İp değiştirmen lazım ve bunun için vpn lazım. Visual studio ile yapılabiliir belki istersen bana dc'den yaz konuşalım.
Atsız#6962
Discord olmazda buradan halletsek olur mu? Bir nedenden dolayı giremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı