Arka Sokaklar Kaldığı Yerden Devam Ediyor - 13. Sezon 2018

13 yıllık bir dizi vay be...

İlk bölümünü hatırlıyorum ne bileyim şimdi takip etmiyorum ama denk gelirsem izliyorum ama biterse üzülürüm...
 
Katılıyorum. Arka Sokaklar, zaman öldüren bir dizi. Dizinin senaryosuna laf etmiyorum:)
Çünkü senaryo yok. Sherlock Holmes beklemiyorum da otursam daha iyi senaryo yazarım. Yav bir ara Filinta diye bir dizi vardı. İlk sezonu tam bir (Osmanlı) polisiyeydi, bölümün birinde kovboy gelmişti İstanbul'a. İşte böyle farklı şeyler yapsınlar, canımı yesinler.
 
Tahminen beni kast ediyorsun "fanatik" kelimesi ile :D Bazı dizileri; içerisinde barındırdığı oyuncular sebebiyle sever, bu sebeple izlersin; bir nevi alışkanlık yaratır insanda.

Bizimkisi fanatiklikten öte alışkanlık; anlayacağın o ki :) Yoksa "Dizi iyi mi kötü mü" tartışmasını yapmanın elbette bir anlamı yok. Konunun açılış amacı da yeni sezonun fragmanını paylaşmaktı yalnızca.
@BilgisayarKurdu Anla artık. Dizi berbat ötesi. Aynı şeyi uzatıp uzatıp duruyorlar. Bitirip yeni projeler üzerinde çalışmaları lazım.
 
Dostum senin eleştiri dilin ile alakalı bir sıkıntı var bana sorarsan; kaldı ki sana aksini iddia etmediğimi 3. söyleyişim :) Sana bir şeyi ispatlama çabam yok bunu anlayabilmiş değilsin halen daha.

Sadece meraktan soruyorum; 450 bölümü çekilmiş olan ve başarılı bulduğun bir dizi var mı?
Daha doğrusu bir diziyi 450 bölüm boyunca izlettirebilmenin zorluğundan haberdar mısın?
Senin başardığın bir şey var mı da bunca yıldır reyting sıralamasında tepeden inmeyen bir diziye böyle yorumlar yapabiliyorsun? Eleştirinin bir adabı olur, sizde o yok. Dönüp kendi hayatınıza bakın; ondan sonra eleştiride bulunun.
 
Bu dizi hemen hemen hiç bir bölümünde de bıktırmyor ve sıkmıyor kendi görüşüme göre, çobanın karısının ölmesi o kadar önemli olay değildi, hoş aslında diziye ayrı renk katan bir karekterdi, bunu kabul ediyorum ama bu dizi için olmazsa da olmazı değildir, asıl Şevket Çoruh ve Rıza Baba olmazsa dizi tam bir sıfır olur, hiç izlenemez, bana göre. O zaman ben hiç izlemem örneğin.

Vakıfbank'ta bir işim vardı, bir bankacıyla süzme (sallama) çayın asıl şeklinin nasıl olması gerektiği konusunda havadan sudan tartışıp konuşuyorduk, o dakikalarda ancak bundan birkaç yıl öncesinde. Dedim ki dizilerden birinde oynayan çok önemli bir karekter, bunun şeklinin aslında yuvarlak değil, köşeli olması konusunda adeta reklamlarda bunu şart koşuyor gibi özellikle ciddi ciddi de belirtiyor dedim, acaba kimdi bu oyuncunun adı, şu anda tam olarak da hatırlayamadım bu ismi dedim ki bankacı arkadaş hemen ileri atıldı:

"Şevket Çoruh bir süzme çayın nasıl olması gerektiğini, şeklinin nizami olarak nasıl olması gerektiğini en iyi o bilir ve buna ait olan bir reklamı buna içten inanarak ve buna göre en iyi o yapabilir" dedi, cidden çok şaşırdım. Kolay gelsin.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı