Kaspersky ile tarattım bişi çıkmadı ama böyle değerler Edge için normalse sıkıntı yok yanlışlıkla uzantı virüsü indirmiş olabilirim diye korkuyorum uzantıyı hemen kaldırdım amaGayet normal gözüktü. İçin rahat etmediyse Kaspersky ile tarat.
Kaspersky ile tarattım bir şey çıkmadı ama böyle değerler Edge için normalse sıkıntı yok yanlışlıkla uzantı virüsü indirmiş olabilirim diye korkuyorum uzantıyı hemen kaldırdım ama.
şu an sekme açık olduğu için %6 ile %5 arasında dalgalanıyor %3de olması çok çalıştığını ı gösterirHocam CPU kullanım değerleri genelde yüzde 3 civarında mı oluyor? Yoksa anlık olarak SS aldığınızda mı geldi?
Şu an sekme açık olduğu için %6 ile %5 arasında dalgalanıyor %3'te olması çok çalıştığını ı gösterir.
Çok çalıştığını mı gösterir?
Bende de boştayken 2-3 % CPU kullanımı oluyor.Vallahi ben laptop kullanıyorum. Oyun falan çok oynayan birisiyim haliyle CPU kullanimi fazla oluyor. Ama sadece Edge acikken de bu kadar az değerleri gormedim CPU da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.