rastgele bir fakir
Decipat
- Makaleler
- 1
Daha fazla  

Bilgisayarıma bu ay bir şeyler olmaya başladı. Warband, CS2 ve oynadığım tüm oyunlarda ciddi FPS dropları yemeye başladım. Ekran kartı kullanımı bir anda %50'ye çıkıyor, sonra tekrar 0'a düşüyor. Malwarebytes ile tarama yaptım ama bir şey çıkmadı. Fanlar, boştayken çalışmaya başlıyor; ancak Malwarebytes'i açınca kapanıyor. Mining virüsü olduğundan şüpheleniyorum. Eski laptopumda mining virüsü olduğunu biliyorum ve bulut senkronizasyonu yüzünden bu dosyaların hepsi yeni bilgisayarıma da gelmişti. Tabii, sistemi ilk aldığımda bu sorunlar yoktu ve boşta ekran kartım çalışmıyordu.
Ne olduysa, abim CS2 oynarken düşük çözünürlükten dolayı gerçekleşen darboğaz yüzünden AppData klasörünü silmesiyle oldu. İçinde hesap bilgilerinin falan olduğunu söyledim, ama dinlemedi ve sildi. Tarayıcımdaki AdGuard da bu nedenle silindi. Ayrıca, abim birkaç sıkıntılı siteye girdikten sonra bilgisayarım bu tür problemleri yaşamaya başladı. Hiç korsan uygulama ya da korsan oyun indirmedim ama şu an korkuyorum. Ekran kartı kullanımım 0 olsa da sıcaklığı 54°C.

Ne olduysa, abim CS2 oynarken düşük çözünürlükten dolayı gerçekleşen darboğaz yüzünden AppData klasörünü silmesiyle oldu. İçinde hesap bilgilerinin falan olduğunu söyledim, ama dinlemedi ve sildi. Tarayıcımdaki AdGuard da bu nedenle silindi. Ayrıca, abim birkaç sıkıntılı siteye girdikten sonra bilgisayarım bu tür problemleri yaşamaya başladı. Hiç korsan uygulama ya da korsan oyun indirmedim ama şu an korkuyorum. Ekran kartı kullanımım 0 olsa da sıcaklığı 54°C.

Son düzenleyen: Moderatör: