Arkadaş bulamıyorum

elif gjvfl

Femtopat
Daha fazla  
7. Sınıfta özel okula gitim şuan 10. Sınıfım 4 yıldır hiç arkadaşim yok seneye devlete gidicem ama aynısı olur diye korkuyorum, 4 yıldır insanlarla konuşmayı unuttum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyalleşmeye çaba göstermediğiniz sürece arkadaş edinemezsiniz. Kafanıza göre birisi çevrenizde illaki vardır. Gidin onunla konuşun ve onun ortamına girin, onun arkadaşlarıyla da arkadaşlık kurun.

7. Sınıfta özel okula gitim şuan 10. Sınıfım 4 yıldır hiç arkadaşim yok seneye devlete gidicem ama aynısı olur diye korkuyorum, 4 yıldır insanlarla konuşmayı unuttum.
Biliyorum, insana koyuyor. Ben de üzülüyorum. Çocukluk arkadaşım 7-8 kişi toplanmışlar. Abim var ve ben yokum. Öğrendiğim zaman bizim evin önüne geldikleri zamandı. Cevap veremedi. Birisini doğum gününü kutlamak istedim. WhatsApp 'dan yazdım bir kerede. Son görüldüğü zaman belli. Ama görüldü bile atmadı.

Yaşadığım için biliyorum.

Sosyalleşme yeteneğin benim gibi zayıf muhtemelen.
Sosyalleşmeye çaba göstermediğiniz sürece arkadaş edinemezsiniz. Kafanıza göre birisi çevrenizde illaki vardır. Gidin onunla konuşun ve onun ortamına girin, onun arkadaşlarıyla da arkadaşlık kurun.
Ben bir ara çaba gösterdim ama başaramadım. Kişiden kişiye değişir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı