Arkadaş edinmede zorlanmak

Hocam konunun başına bakın sizde anlarsınız bir şeyleri konu sahibi bilgi vermemiş misal fiziksel özelliklerimle dalga geçiyorlar arkadaş bulamıyorum dememiş bizden yardım bekliyor bilgisayar almak istiyorum deyip bütçe söylememeyle aynı olay bu.
Tavsiye istemiş sadece. Bilgisayar mı bu adam kendi özelliklerini söylesin?

Ya nerenizle okuyorsunuz anlamıyorum ki ben kendi özelliklerini söylesin demiyorum neden arkadaş bulamıyor bunu anlamamız için arkadaşı biraz tanımamız lazım belki kişiliği sönük bir tiptir belki de maddi durumu yüzünden kimseyle arkadaş olamıyordur bunu öğrenmeden ne tavsiye verebilirsin ki?

Adam bilgi vermemiş. Sadece "Arkadaş edinmede zorlanıyorum" demiş, arkadaş bu duruma kızıyor. Bilmediğin bir konuda tavsiye vermek yanlış olur. Neden böyle olduğu ile ilgili az çok bilgi verebilir.

Hocam alın tavsiye. Gidin mekanlara sosyalleşin. İlla ki karşınıza birileri çıkacaktır. Sosyalleşemiyorsanız eğer utangaç iseniz sanal arkadaşlıklar kurun. Mesela oyun oynuyorsanız o oyunu oynayan arkadaşlar bulabilirsiniz. Oyun oynamıyorsanız sohbet discord'larına gidebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı