Arkadaş grubum bazen ben yokmuşum gibi davranıyor

395014

Hectopat
Hepsiyle birebir konuştuğumda bayağı anlaşıyoruz, grupta birbirini sevmeyenler de var ama aralarını her seferinde ben yapıyorum aralarını yapınca da bir kafede vs. sohbet ederken beni hiç dinlemiyorlar. Ne yapayım ben de mi taraf seçeyim anlamadım? Söyledikleriyle yaptıkları hiç birbirini tutmuyor. Bu sene değil diğer sene üniversiteye gideceğim oradaki arkadaşların da böyle davranmaması için nasıl bir tavır almam lazım. Hep alttan alıyorum diye böyle oluyor.

Hepsiyle birebir konuştuğumda bayağı anlaşıyoruz, grupta birbirini sevmeyenler de var ama aralarını her seferinde ben yapıyorum aralarını yapınca da bir kafede vs. sohbet ederken beni hiç dinlemiyorlar. Ne yapayım ben de mi taraf seçeyim anlamadım? Söyledikleriyle yaptıkları hiç birbirini tutmuyor. Bu sene değil diğer sene üniversiteye gideceğim oradaki arkadaşların da böyle davranmaması için nasıl bir tavır almam lazım. Hep alttan alıyorum diye böyle oluyor.
Aralarını yapma, takma zaten her yerde arkadaş bulursun bulamazsan da zaten üniversiteden sonra iş zamanı o zamanda da arkadaşa gerek kalmayacak.

Turuncu siyah sitede anatomi dersini aşırı kaçırma diyor sanırım.

Çok arzulanmadıkça yapmamaya çalışıyorum zaten hocam da bununla alakası ne? Arkadaş grubum ben dahil 4 tane erkek eleman.
Aralarını yapma, takma zaten her yerde arkadaş bulursun bulamazsan da zaten üniversiteden sonra iş zamanı o zamanda da arkadaşa gerek kalmayacak.
Zaten onlar üniversiteye gidiyorlar bu sene hocam, ben mezuna kaldım. Artık 2-3 ayda bir buluşuruz diye düşünüyorum. Umarım ben de birilerini bulurum çünkü yalnızlık kötü.

bununla alakası ne
Fazla yapınca özgüven olsun ortamlarda öne çıkma olsun biraz zarar görüyor diyorlar, biraz daha pasifleşiyormuş insan dediklerine göre. Kişiden kişiye değişir bende etkisini görmedim belki sizde oluyordur diye dedim.

Fazla yapınca özgüven olsun ortamlarda öne çıkma olsun biraz zarar görüyor diyorlar, biraz daha pasifleşiyormuş insan dediklerine göre. Kişiden kişiye değişir bende etkisini görmedim belki sizde oluyordur diye dedim.
Önceden çok yapardım, hem de çok çok fazla. Onla bir alakası olabilir mi? Bu aralar azalttım ama.

Çok sanmıyorum, psikolojik olduğunu düşünüyorum onun tamamen ama kesin bilgim de yok o yüzden yazdım. Birkaç makalede aşırı yapmanın hormonlarda düzensizliğe bile neden olmadığını görmüştüm. Sanırım o olay ucuz din hikayelerine dayanıyor, insanlar dünya zevki yaşamasın diye 2000 yıl öncesine, Hristiyanlığa dayanan inançlar, aura gibi. Quora'da çok hikaye var öyle, 1 hafta yapmayınca kızlar yazmaya başlıyor yaptığım gibi arkadaş grubu da kızlar da bırakıyor beni falan yazanlar var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı